Lucid Rüya Nedir? |
06-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lucid Rüya Nedir?Lucid Rüya Nedir? Lucid Rüya rüya sırasında yaşanacak olağan üstü olaylar ve ya sık sık görülen rüyalar sonucu rüyada olduğunu fark etmektir mutlaka siziz de başınıza gelmştir eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız astral seyahat gerçekleştirebilirsiniz astral seyahat bildiğiniz gibi 3 farklı boyut taşır lucid rüya da sadece rüya aleminde gezebilirsiniz örneğin rüyada olduğunuzu fark ederseniz sakın uyanmaya çalışmayın hemen uçmayı düşünün ve jafanızı yukarı kaldırarak yükselmeye çalışın eğer başarırsanız rüya aleminde dolaşabilirsiniz evet fazla uzatmak istemiyorum nerden bu konu çıktı diye sorarsanız, ben bu olayı yaşadım size bu olayı anlatayım 2109 gecesi sahura kaltım yemeğimi yedikten sonra tekrar yattım saat 600 gibiydi hemen uyumuşum bir rüya görüyodum o sırada rüyadan uyandığımı sandım gözümü açmış gibi oldum ama bi baktım ki okulun spor salonundayım şaşırmıştım, evde yatakta olmam gerektiğini düşündüm saat 6,30 gibiydi ama salonun penceresnden çok parlak bi güneş geliyodu iki arkadaşım o sırada basketbol oynuyorlardı onların yanından geçtim karşıda hocamızı gördüm ona doğru yürümeye başladım o sırada rüyada oldumu anladım ama bilincim tamamen yerindeydi -ben bir ara astral seyahatle çok ilgilenmiştim, hatta denemeye bile karar vermiştim ama dalga geçer gibi- internette araştığım astral seyahatle ilgili bilgiler o anda gözümün önüne geldi lucid uykuya uğrayanların ne yaptıkarını düşündüm ve uçmaya kara verdim karşımda duran hocama doğru koşarken kafamı yukaru doğrulttum vucumu dik tuttum ve yükselmeye başladım salonun tavanıyla yüz yüze geldiğim zaman aklıma bir anda okuduğum makaleler geldi orada astral yolculukta karşımıza cinlerin ve bunun gibi yaratıkların çıkabileceği yazıyordu - ben cinlerden çok korkarım- hemen uyanmaya çalıştım gözümü açmaya çalışıyor fakata açamıyordum artık spor salonunda değildim ama uyanmamıştımda gözümü açamıyordum kör olduğumu düşünüdm kafamdan hızlıca saatin 7 olması grktiği ve bu saatte havanın aydınlanması gerktiği geçti ama ben hiç bi ışk göremiyordum beni ter bastı ayaklarımı oynatamıyordum anneme seslenmek istedim fakat bağıramadım anne demeye çalışıyordum fakat ağzım kilitlenmiş gibydi sadece uğultular çıkarabiliordum o anda son bi güç anne diyebildim anne demele herşeyin normale dönmesi bir oldu saate baktım saat 7 ye 5 vardı uyndığımda korkmuyordum içim rahattı anneme olanları anlattım o tabiki bunları ciddiye almadı yemek yiyip yattığım için olduğunu söyledi daha sonasında tekrar yatmak istemedim televizyonu açtım daha sonra uyuyakalmışım Lütfen anlattıklarımla dalga geçmeyin anlattıklarımın tamamı başımdan geçmiştir okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim (not: Eğer salonda uçarken korkup uyanmasaydım düşünce hızıyla, rüya aleminde istediğim her yer gidebilirdim) yinede böyle şeylere kendini kaptırmamak en iyisi |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|