Bıçak Tatlısı

Eski 11-04-2011   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Bıçak Tatlısı





Bıçak Tatlısı Tarifi Malzemeler
  • 1 paket margarin
  • 2 su bardağı süt
  • 3 su bardağı un
  • 1 yumurta
Şerbeti için
  • 500 gr şeker
  • 15 su bardağı su
  • yarım limonun suyu
Bıçak Tatlısı Tarifi
  • Şerbeti hazırlamak için şeker ve 15 su bardağı suyu kaynatınLimon suyunu ilave edin
  • Margarini eritin ve sütü ilave edinKaynadıktan sonra altını kapatın
  • Unu azar azar ilave edin,sürekli karıştırarak hamur haline getirinHazırladığınız hamur ılınınca yumurta ekleyip,iyice yoğurun
  • Hamuru fırın kabına yayın,elinizle düzeltin
  • Bıçakla baklava dilimleri şeklinde kesin180 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirinÜzerine soğuk şerbet gezdirin4 saat dinlendirdikten sonra servis yapın

__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.