![]() |
Yavru Köpek ve çocuk |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Yavru Köpek ve çocukSatılık köpek yavruları" ilânının yer aldığı bir dükkâna küçücük bir çocuk girmiş ![]() -30 lirayla 50 lira arasında değişiyor fiyatları ![]() -Fakat benim sadece 5 liram var ![]() Dükkân sahibi, bir ıslık çalmış, yavrular köpek kulübesinden çıkıp, koşarak yanlarına gelmiş ![]() ![]() -Bunun nesi var? -Onun bir bacağı doğuştan kısa ![]() ![]() Küçük çocuk heyecanla bağırmış: -İşte ben bu yavruyu satın almak istiyorum ![]() ![]() ![]() -O yavru için para vermen gerekmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuk itiraz etmiş ![]() Gözleri dolu dolu dükkân sahibine demiş ki: -O da diğer köpekler kadar değerli ve ben onun fiyatını tam olarak ödeyeceğim ![]() ![]() Dükkân sahibi çocuğu ikna etmeye çalışıyormuş: -Bu yavru hiçbir zaman diğerleri gibi zıplayıp koşamayacak, seninle oynayamayacak ![]() Küçük çocuk eğilip pantolonunun paçasını sıvamış ve büyük bir metal parçasının desteklediği bacağını dükkân sahibine gösterip, yumuşak bir ses tonuyla konuşmuş: -Ben de koşamıyorum ve bu yavrunun kendisini çok iyi anlayacak bir sahibe ihtiyacı var ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|