Mantarlı Pilav

Eski 08-04-2011   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Mantarlı Pilav



Mantarlı Pilav




Pilavın malzemeleri
  • 200 gram pirinç
  • 250 gram mantar
  • 1 adet kereviz
  • 1 adet soğan
  • 40 gram tereyağı veya margarin
  • 2 su bardağı tavuk suyu
  • Tuz ve maydanoz
Mantarlı pilav yapılışı


Mantarları yıkayın ve çok ince dilimler halinde doğrayın Kerevizi ve soğanı soyup, küçük parçalar halinde doğrayın Tereyağı veya margarini kızdırıp sebzeleri bu yağda hafifçe kavurun Yıkanmış ve suyu iyice alınmış pirinci de katın ve hafifçe kavurmaya devam edin Kaynar et suyunu ve tuzu pirincin üzerine dökün, çok kısık ateşte 20 dakika pişirin Servis yapmadan önce kıyılmış maydanoz ile süsleyin



__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.