|
|
Konu Araçları |
furkanın, insanlığın, kanı, yükselişi, üzerinde, şehit |
Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi... |
06-06-2010 | #1 |
edenbulur23
|
Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...5 Haziran da Çağlayan Meydanı belkide en kalabalık gününü yaşadıMüslümanı,musevisi,hristiyanı,ateisti ve daha birçoğu insanlık dramını protesto etmek için gelmiştiYüzbinler oradaydıKonuşmalar yapıldıŞehitlerimiz anıldıGönüller birleşti,tekbirler getirildi ve dualar edildiGazze’ye selamlar gönderildiHep bir ağızdan katil İsrail hükümeti lanetlendiGemiden saldırı anında gelen görüntüler verildiğinde,kardeşlerimize nasıl acımasızca saldırıldığı görüntülendiğinde katiller de yolun sonuna gelmiş bulunuyorduÇünkü artık tüm dünya onların gerçek yüzünü alenen görmüş oldu ve görmeyede devam edecek inşallahKimi zaman duygu yüklü anlar yaşanmaktaydı Çağlayan daİHH başkanımız Bülent YILDIRIM elinde 19 yaşındaki şehidimiz Furkan’ın gemide yazdığı günlükten bir sayfa tutuyordu“Şehadet şerbetine son saatler Var mı daha güzel şey Varsa o da sadece annemdir Ama ondan ben de emin değilim İkisinin kıyası çok zor Şehadet mi annem mi Salon boşaldı Şu ana kadar olmayan ciddiyet bir anda herkesi kapladı” Hepsini okumaya Bülent Bey’in de yüreği dayanamadıBurada okumayı kesti ama bütün yürekler çoktan erimiştiBu katiller Furkan’ın sadece alnına,bir metreden dört kurşun sıkmıştıFurkanımız ve diğer şehitlerimizin kanı aktı ama tarihte olduğu gibi yine Türk şehidinin kanı insanlık onurunu kurtarmak üzere aktıBelki yine devletler somut adımlar atmakta zorlanacak ancak Mavi Marmara şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin onurlu duruşu tüm dünyayı bu katil ve barbar rejimi durdurmak üzere kenetleyecek inşallah Bu süreçte;Gazze’deki abluka kalkana kadar ve sonrasında,Türk gençliği uyuma,yine sana düşen görevler varBu görevler şu amaç için:”Kendisini dünyanın efendisi zanneden,dünyayı kan ve para ile yöneten,amaçları doğrultusunda kadın,çocuk,yaşlıyı bırakın insan olduğuna bile bakmadan insanları katledebilen Siyonist İsrail rejimine haddini bildirmek” Alanımızda çok iyi olmak ve çok çalışmak Girişimci ruha sahip kardeşlerimizle birleşip istihdam sağlayıp üretime geçmek Her sektörde Siyonist zihniyete rakip olmak Elinden geldiğince İsrail’in katliamlarını finanse eden ürünleri boykot etmek Derdimiz her fırsatta ve herkese anlatabilmekİnsanları haklılığımız konusunda bilgilendirmek Ve en önemlisi değerlerimize ve insanlık onuruna sahip çıkmak Gazze'deki kardeşlerimize selam olsun,Allah yardımcımız ve yardımcıları olsun |
Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi... |
06-12-2010 | #2 |
Atlıkarınca
|
Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...keşke kendi vatanımız için toprağa düşenlere de bu kadar ilgi gösterebilsek gazzedeki kardeşlerimizde önemli ama önce vatan demeli gazze değil biz vatanı çoktan unuttuk |
06-12-2010 | #3 |
delishhhh
|
Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...nerde bizim şehitlerimiz! bakın 2 gün önce bir teğmen eşi hainler tarafından öldürüldü ama asker eşi dimi ne şehidi! yazık benim eşim diğer bir çok asker doğuda ve resmen savaşıyor şuan ama kimin için? vatan sevgisini tamamen kaybetmişlere vatanını sevip koyunsu iç güdüleri gelişenlere |
06-12-2010 | #4 |
Atlıkarınca
|
Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...bizim askerlerimiz savaşıyor mu orası da tartışılır bakın irana adamlar bir operasyon yapıyor, dağı temizleyip iniyorlar aşağıya |
06-12-2010 | #5 |
VANDETTA
|
Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...Gemi baskınının yapıldığı gün Cumhuriyet portalına yapılan yorumları okuyunca neden geriye kalan son ümidimi kaybettiğimi Bu saldırı TCvatandaşlarına yapılmışken neden bizim birlik olabilmek yerine İsraili es geçip biribirimize suçlamalar yönettiğimizianlamakta nasıl zorlanıyorum tahmin bile edemezsiniz Bazı çevreler PKK'dan dem vuruyor verilen şehitlere bu denli ilgi ve tepki gösterilmediğine tepki gösteriyor,bir milletin dünyanın gözü önünde tecrit edilip yok edilmesi sizin insanlık onurunuzu,Bİsrail Devleti'nin sınırlarının bizim doğumuzun bir bölümünü içerisine aldığı da sizi rahatsız etmiyorsa rahatsız olduğunuz konu üzerinden şu yazıları okumanız PKK denen maşanın kimlerin amacına hizmet için varolduğunu ve gösterilen tepkilerin gerçekte ne için olduğunu daha iyi anlamanıza yardımcı olur(umarım) Barzani İsrail İlişkileri (Uğur Mumcu'nun öldürülmeden önceki son yazısı bu konuyla ilgiliydi ve ayrıca çıkmak üzere olan ancak vefatıyla çıkmayan son kitapı da bu konu üzerineydi) Amerika ve Mossad Tarafından Eğitilen Peşmergeler Amerika PKK'ya malzeme taşıdı! PKK'dan Kaçan Teröristler ABD Ordusuna Katılıyor Türklüğün Son Savaşı ve Haçlı Batının Çirkin Yüzü! ABD-PKK İlişkileri
06-12-2010 | #6 |
Atlıkarınca
|
Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...kiminle birlik yapmamız gerektiğini konusunu tam anlayamadım millet olarak mı yoksa milletler arası birlikten mi söz ediyoruz ? köşe yazılarını okuyorum ve sizin gibi şehitlerle bu son gazze faciasının kıyaslanmasını yanlış bulanlar var benim tepkim, şehit ölümlerine bir hayli tepkisiz kalan bir kesim insansımızın filistine yardım seferberliğine yapılan hukuka ve insanlığa aykırı müdahale sonucu aslan kesilmeleridir yoksa tepkiye bir itirazım yok fakat olay birlik olmaksa aynı acıya üzülüp hepsine benzer tepkiyi koyabilmeli bu bütün kesimler için geçerli Pkknın kimlere hizmet ettiğinin şu noktada pek bir önemi yok pkksı, israili, abdsi aynı zıkkım aynı acıya üzülen milletin düşmanı da aynıdır |
06-12-2010 | #7 | |
delishhhh
|
Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...Alıntı:
siz bizim askerimiz savaşmıyor demek için doğuda bulunup o şartları yaşamanız gerekiyor emin olun ben kendim herşeyi bizzat yaşadığım için kim ne derse desin herkesin görevini verilen emirler ışığında ve doğrultusunda layıkıyla yaptığını biliyorum ve yapanların uyudukları saatler içerisinde yastığa başlarını koyduklarını o mutluluğu ve hazzı yaşadıklarınıda biliyorum uzaktan ahkam kesmek o kadar kolayki dağın başında en yakın bakkalın bakın sadece bakkalın diyorum diğer şeyleri geçtim bile 100 km uzaklıkta olduğu karakollarda heran basılma tehlikesi ile karşı karşıya kalan insanlarız bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok bizlerin vicdanları çok rahat en azından vatan için birşeyler yapıyoruz oturduğu yerden bilgisayarından yorum yapanlaradır bu cevabım herkesin yorumunada bundan sonra kayıtsız kalacağım |
|
06-12-2010 | #8 |
Atlıkarınca
|
Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...Sanırım o sebeple gündüz vakti roket atarlı saldırılar oluyor ve yapanlar yakalanamıyor Ayrıca ben askerimiz işini iyi yapmıyor veya savaşmıyor diye bir genelleme yapmadım, ancak bu işini hakkıyla yapamayanlar olduğunu inkar etmenizi gerektirmez Vatan için oturduğumuz yerden de birşey yapılır Siz için merak etmeyin Önemli olan otururken ne yaptığınızdır |
06-12-2010 | #9 | |
VANDETTA
|
Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...Alıntı:
Ben her zaman milliyetçiliğe belli yönlerden karşı çıkmışımdır,nedeni Osmanlı'yı parçalaması ve milliyetçiliğin etnik yapıya indirgenip Türkiye'nin parçalanmak istenmesidirAnlatmaya çalıştığım birliktelik milletler arası birlikteliktirOrtadoğu dünya medeniyetinin beşiği ve yeraltı zenginliklerinin dolayısıyla geleceğin başkentidir,bunu farkeden Batı binlerce kilometre uzaklardan gelip bu bölgede söz sahibi olup bölgeyi kan gölüne çevirmişken,bizim yani ortadoğu devletlerinin kendi aralarında birlik olamayıp batıya bu fırsatı vermeleridirFarkındamıyız bilmiyorum ama bir TC'nin kuruluşundan bu yana biz batı diyorken batı ezelden beri doğuya sahip olmanın peşindedir,bu yüzden Ortadoğu ülkeleriyle olan ilişkilerimizin fazlasıyla geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorumYanılıyormuyum? |
|
06-12-2010 | #10 |
Atlıkarınca
|
Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...Bugün bir şehit daha verdik örneğin Magazin haberi gibi geçti gitti Hani tepki ? Kimin haberi var ? Şimdi haberlere bakıyorum devletin yine ilk derdi filistin Milliyetçilik bencillik demek değildir ama başkasının derdi de bizi kendi derdimizden daha çok germemeli Benim kızdığım nokta bu Yoksa müslüman vatan toprağında da, başka topraklarda da şehittir Tepki gösterilmesi gerekir Tepkisiz kalmak hainliktir Ortadoğu ülkeleriyle birlik olma kısmına değil, ancak ilişkilerimizi fazlasıyla geliştirmemiz konusuna sonuna kadar katılıyorum |
06-12-2010 | #11 |
VANDETTA
|
Cevap : Şehit Furkanın Kanı Üzerinde İnsanlığın Yükselişi...Anlatamadığım şey mesele sadece Filistin sorunu olmadığıdır,Uluslararası sularda İsrail askeri silahsız türkleri katletmiştir,bu bir nevi TC'nin şahsına hiçbir kuralı gözetmeksizin saldırıdır,bu yüzden karşılığı susmak yada görmezden gelmek olamaz ,ki verilen tepkinin yeterli olduğunu hiç düşünmüyorum Şehit cenazelerinde yürüyen binler ne yazık ki bu konuda verebildiğiğmiz tek tepkidirSizde belirtmişsiniz askeriyenin komuta ve eğitim mercisi zaaflar içerisindedir,ben kurma kolu çekilemeyen silahla nöbete gittim saldırı olsa elimde işe yarar tek silah kasaturamdıAskerimiz ne yazık ki bu haldedir verilen şehitlerin hesabı da sorumlularından sorulmalıdır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|