Bademli Pilav |
05-28-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Bademli PilavBademli Pilav Malzemeler : 2 Su B Pirinç 1 Su B Badem 1 Su B Et Suyu 2 Çorba K Tereyağı Tuz Su Hazırlanışı Tencereye tereyağını koyun ve eriyince bademleri ilave edip kavurun Pirinci ıslayıp süzgeçten geçirin Tencereye ilave edin ve biraz kavurun Et suyunu ve sıcak suyu ekleyin Tuzunu dökün ve kapağını kapatıp pişmeye bırakın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|