08-16-2009
|
|
TiFus
|
18 Yasindayim
18 yasindayim ve kimseyi gerçekten sevemedim bütün iliskilerim öylesineydi benim için ta ki 2004 yazina kadar tatilde tanistim onunla,bir çiktigim vardi ama sevmiyordum sadece vakit geçiriyodum onunla ilk tanistigimda ondan da etkilenmemistim arkadasi daha çok ilgimi çekmisti beni her konusmamizda tersliyordu,ona sinir oluyordum ama nerden bilebilirdim beni sevdigi için öyle yaptigini bunu ögrenince sok oldum ve ona o gözle bakmaya basladim yine de pek emin degildim ona oturdugum sehirde bir sev gilim oldugunu,ondan ayrilmam gerektigini,onu aldatamayacagimi söyledim kabul etti zaten ayni sehirde oturuyorduk her zaman görüsebilirdik son gecemdi orda o benden sonra dönecekti istanbul’a ama yine de ben gidiyorum diye çok üzülüyordu ve çok içti,sarhos geldi yanima ben de içtim üzgündüm…sarhostu,ne yaptigini bilmiyordu kizin tekiyle konusuyor benle hiç ilgilenmiyordu bende ordan ayrildim onun en yakin arkadasi benden hoslandigini söyledi ve beni öptü buna izin vermek en büyük hatamdi ama olmustu bir kere ona tembihledim “sakin hakan ögrenmesin” diye ama istanbul’a dönmek için otobüse bindigim anda ona bunu söylemis…gecenin bir körü ondan gelen telefonla irkildim bagirdi,çagirdi,hakaret yagdirdi bana hakliydi da hiçbir sey diyemiyordum ama yine de onu seviyordum günler,haftalar,aylar geçti hiç aramadi oysa bulusacaktik dönünce artik umudu kesmistim ki ondan gelen bir mesajla hayata döndüm bulusalim diyordu benim için cennet gibiydi bulustuk,konustuk herseye bastan baslamaya karar verdik ama onda birseyler vardi hissediyordum,çok soguktu yine haftalar geçti,yine arayan yok,daha önce hiç böyle bir aci yasamamistim sonra tekrar aradi yine bulusalim dedi,seviyordum onu ve gittim,kölesi bile olurdum benden sevgilisi olmami istedi,o gün dünyalar benim olmustu,2haftada bir bulusup geziyorduk en son bulusmamizda beni kardeslerim dedigi dostlariyla tanistirdi hersey gayet güzel gidiyordu fakat birden soguklasti,ne aradi ne sordu…en sonunda ben aradim ve bulustuk bana ayrilmak istedigini,yapamadigini söyledi,o çocugu öpmemi affetmeyecegini söyledi o anda yikildim bana soguk davransa bile yaninda mutluydum ve bana “seni gerçekten sevmek istemistim” dedi bu lafi hala unutmam yanindan ayrildigim anda gözyaslarina boguldum kimse için böyle aglamadim,aglamam da biliyorum aradan 1 yil geçti 10 aydir baskasiyla beraberim ama hala yastiga basimi koydugumda yasadigim o büyük pismanlikla onu düsünüyorum ve belki birgün tekrar arar diye umut ediyorum aramayacagini bile bile…sadece bir kere arasin,yine kosa kosa giderim…
|
|
|