Okul Hikayesi |
08-15-2009 | #1 |
TiFus
|
Okul HikayesiDün çok gergindimÇünkü arkadaşım maria ile kavga etmiştimNiçin mi? çünkü ben ders çalışalım diyince tabii zoruna gittiO hiç dersi sevmez ama ben çok severimYrın oldu arkadaşımla birlikte okula gittik türçe dersindeydik ve ben hep parmak kaldırıyordum maria ise oralı bile olmayıp sınıfın içerisinde yatıyordu maria dedim kalk dersdeyiz ayıp dedim ama beni dinlemedi ghastayım dedi bana neyse ben onu bıraktım, hastaymış uraşmıyayım dedimSonra eve geldik ben içerde ders çalışırken maria çıkıp dı şarda yakar top oynuyordu maria ne işin var dedim yarın yazılı var dedim hiç oralı bile olmadı anlaşılan okulu sevmemesiydiVe aylar yıllar geçti ben üniversitedeyken o daha lisedeydi hala aynı yaştaydık ama okulu sevmiyordu sonra başını duvarlara vurup ben nasıl çalışmam diye ağlıyordu Hep yanıma gelip bana ders çalıştır diyordu bende ona ders çalıştırıyordumSeverdim ders çalıştırmayı sonra ben öğretmen oldum Maria üniverstideydiBenim sayemde ama pek benim sayemde demiyelim oda çalıuşıp çabaladı ve sonunda doktor olduBirgün kapıma gelip doktor oldum diye çığlıklara vuruldu bana teşekkür etti bu gerçek değildir
|