Yüreksiz Sevdam... |
07-24-2009 | #1 |
Gözyaşı
|
Yüreksiz Sevdam...Bilirdik ama tutunurduk birbirimize türkü çınlayan asi gecelerde Atlatamadık karaları mavilere Ve yüzdüremedik denizlere canımızı koyduğumuz yürek sandallarımızı Hele kardeş şöyle gel otur yanıma bir derdim bir kederim var anlatayım sana yok degil ölümden korkmak ve degil üç kuruşa muhtaç olmak derdim Yıllar önce bir ekmeksizi çok sevdim gülmeyip güldürdüm sevilmeyip sevdim hemde vallahi kardeş çok sevdim! Boyun büktüren gecelere ve ayazlara el sözüne yürek özüne bilsen daha neler nelere hep sustum nar kırmızısı gecelere dur kardeş daha yeni başladım Hele sen şu tavşan kanı çaydan ama kalbimiz kadar sağlam bardaklardan bir yudum çek hele diyeceklerim öyle bir iki bardak çaylada bitmez sabaha daha çok var be kardeş ömür dar bu zalim kentte tükenmekte aşk bir yap boz tahtası ve sevda sadece yürek yarası! Bir sabah durup dururken gideceğini sudan bahanelerle bizi bitireceğini ve bir sabah bir kültablasında bi kaç izmarit arkasında beni terk edeceğini, dogrusu hiç kestiremedim Bir de yalan bir kaç damla yasla suçlu hissettireceğini beklemedim dogrusu Kiyamadım dokunmayaKaldi ki öpmeye Nazli bir ceylandı gönlümün aşk narasında Gizlenir dururdu ürkek bir tay gibi Dokunamazdım kardeş, kırılır incilir diye Öylemi oldu ama, Yüreğimin cografyasını ve bütün benliğim sınırlarını Bir sabah yakıp yıkıp gitti kardeş Şiirler okurdum sever diye Elmalar alırdım ellerimle soyardım Birde yeni dünya canı çeker yer diye Sabahları kıyamazdım hiç uyandırmaya Saçlarına dokunamazdım ve sarılamazdım Şairler söyler biz sesizce dinlerdik Ağlardık bir kaç özlü sözle Sonra bir kibrit çakardık karanlığa Beklerdik göz göze Sarılır ağlardık ölesiye Dinle bak bu benim yüreksiz sevdam! Ve bu benim yalan yıllarımın bedeli (delili) Acıklı sevdam ve kalbimde son yaram Türkü çınlayan gecelerde yüreğimiz ve gözlerimiz sızım sızım sızlardı Yarını olmayan bir aşktı bizimkisi Bilirdik ama tutunurduk birbirimize türkü çınlayan asi gecelerde Atlatamadık karaları mavilere Ve yüzdüremedik denizlere canımızı koyduğumuz yürek sandallarımızı Bitmeye bitmedi ama sende bilesin ki buralarda kalamam Ahada bu duvara çiziyorum O yüreksiz sevdam gitti ya Bende artık cok yaşamam kardeş!!!
|