İnternet Explorer 8 Karın Doyurur Mu?

Eski 06-15-2009   #1
yesimciwciw

İnternet Explorer 8 Karın Doyurur Mu?

INTERNET EXPLORER 8 KARIN DOYURUR MU?

Microsoft, Internet Explorer 8 için çok ilginç bir kampanya başlattı Internet Explorer 8 her indirildiğinde 8 kişinin karnı doyacak İşte detaylar

Microsoft, sosyal sorumluluk projesi olarak tarayıcısı Internet Explorer 8'i kullanarak ilginç bir kampanyaya imza attı Browserforthebettercom adresi üzerinden internet kullanıcılara ulaşan kampanyanın amacı, kıran kırana geçen tarayıcı savaşlarında Internet Explorer 8'in payını yükseltmek, Amerika'daki yoksul ve açların ihtiyaçlarını karşılamak
1 Kez İndir 8 Kişi Doysun

Bağışlar, bu şekilde hazırlanıyor
Site üzerinden, işletim sisteminize uygun olan (Vista veya XP için 32 Bit ve 64 Bit) tarayıcıyı indirip kurmanız halinde, her kurulum için 8 öğün yemek Microsoft tarafından ilgili yardım kuruluşuna bağışlanıyor
Teknoloji sitesi ShiftDeleteNet'in haberine göre sadece Amerika ile sınırlı olan ve 8 Haziran'da başlayan kampanya, 8 Ağustos'a kadar devam edecek Her download işlemi için Microsoft'un kasasından 1,15 dolar çıkıyor
Sınırsız mı?
Milyonlarca kullanıcının bu kampanyaya ilgi göstermesi durumunda zor durumda kalacağını düşünen Microsoft, bu durum için bir de önlem almış durumda Yazılım devi tarafından yapılacak bağış, 1 milyon dolar ile sınırlandırılmış durumda

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : İnternet Explorer 8 Karın Doyurur Mu?

Eski 06-15-2009   #2
Aragorn561

ben birtek onu kullannmıyorum :D

teşekkürler

Eski 06-15-2009   #3
yesimciwciw

Alıntı:
Aragorn561 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben birtek onu kullannmıyorum :D

teşekkürler

Aynen arkadaşım bende kullanmıyorum:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-15-2009   #4
Aragorn561

İnternet Explorer ' 8 Karın Doyurur Mu? ' bu soru benim için daha mantıklı :D çünkü bende en az 15 tane falan var :D:D
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com