![]() |
Tabula Rasa |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Tabula RasaBütün dilleri konuşmak isterdim ![]() Yeryüzündeki tüm dilleri ![]() Latince olsun isterdim şiirleri, Farsça bütün masallar; İtalyanca operalar, aryalar; Tanrıya Arapça dualar ![]() Türküleri Türkçe, Kürtçe, Lazca söylerdim ![]() Cazca semah dönerdim ![]() Tiyatrolar İngiliz, Resimler flaman ![]() Yazılar Latince, ağıtlar Portekizce ![]() Danslar İspanyolca, Baskça, Çerkesce ![]() Senfoniler Alman, isyanlar Meksikalı, Aşk Fransızca, ninniler Hintçe ![]() şölenler Elemce olmalı mutlaka ![]() öyküler Rusça, Japonca törenler ![]() Rengarenk yiyecekler lotuslar, nilüferler, ipekler ![]() Barış; yeni doğmuş bir bebek gülücük saçar yeryüzüne annesinin gülümsemesiyle ![]() ![]() Hüzün,İbranice sabır, sessizce ![]() ![]() ![]() Bütün dilleri bilseydim eğer, Yinede söylemezdim savaş marşlarını Ve Bütün dillerde, Bütün dinlerde, yasaklardım savaşları ![]() Dilim tutuluyor, ölü çocukları görünce ![]() Ne umut kalır, ne uygarlık, ne de sanat ![]() ![]() ![]() ![]() Bir halk ölmüş demektir, bir gün dili ölünce ![]() ![]() ![]() (alıntı) ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|