Bakıcı Kadın 14 Yaşındaki Çocukla Birlikte Oldu |
08-13-2008 | #1 |
Gözyaşı
|
Bakıcı Kadın 14 Yaşındaki Çocukla Birlikte OlduBakıcılığını yaptığı üç kardeşten 14 yaşındaki en büyüğüyle ilişkiye giren ABD'li kadın "Birbirimizi seviyoruz 40 kez cinsel ilişkiye girdik" dedi ABD'de para karşılığı çocuklara bakıcılık yapan 25 yaşındaki Annette Martinez adlı kadın, bir müşterisinin 14 yaşındaki oğluyla ilişkiye girince tutuklandı Bakıcı ve genç âşığının ilişkisi, çocuk annesiyle kavga edip Martinez'in yaşadığı eve taşınmasıyla ortaya çıktı Çocuğun ailesinin şikâyeti üzerine gözaltına alınan kadın her şeyi itiraf ederek "Onunla birbirimizi çok seviyoruz Bugüne kadar toplam 40 kez cinsel ilişkiye girdik Ona âşığım Yaşı ne olursa olsun bundan pişman değilim" dedi KİMSE BANA, ONUN HİSSETTİRDİKLERİNİ HİSSETTİRMEMİŞTİ Polise ifade verirken hamile olduğundan şüphelendiğini belirten Martinez "Şimdiye kadar hayatımda hiç kimse bana, onun hissettirdiklerini hissettirmemişti" dedi Çocuğun ailesi, üç çocuklarına bakması için tuttukları Martinez'in cezalandırılmasını istiyor
09-07-2008 | #2 |
|
Cevap : Bakıcı Kadın 14 Yaşındaki Çocukla Birlikte Oldutövbe estağfurullah allah akıl fikiri bolll versin! |
Cevap : Bakıcı Kadın 14 Yaşındaki Çocukla Birlikte Oldu |
09-07-2008 | #3 |
bbk
|
Cevap : Bakıcı Kadın 14 Yaşındaki Çocukla Birlikte Oldukomik resmen:) allah ıslah etsin nediyelim
09-26-2008 | #4 |
su perisi
|
Cevap : Bakıcı Kadın 14 Yaşındaki Çocukla Birlikte OlduAllah Allah buda ne şimdiABD iyice sıyırmış belli |
10-05-2008 | #5 |
kar_tanesi
|
Cevap : Bakıcı Kadın 14 Yaşındaki Çocukla Birlikte Oldune diyebiliriz ki teşekkürler |
10-05-2008 | #6 |
VANDETTA
|
Cevap : Bakıcı Kadın 14 Yaşındaki Çocukla Birlikte OlduABD iyice sıyırmışta ABD'ye girme hayaliyle birçok taviz veren bizler neyiz bilmiyorum,kendi kendimizle öylesi çelişiyoruz ki,bazen bazı şeyleri hakettiğimizi düşünüyorum,ahlakın olmadığı yerde insanlıktan ancak yukarıdaki olaylarla bahsederiz,şu batıya döndüğümüz yüzün onda birini 250 milyonluk Türk dünyasına dönsek,dünyayı parmaklarımızda oynatırız
10-08-2008 | #7 |
önder uçar
|
Cevap : Bakıcı Kadın 14 Yaşındaki Çocukla Birlikte Olduallah akıl fikir versin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|