Kadınlar...

Eski 08-31-2008   #1
KRDNZ
Icon7

Kadınlar...

Belki de en başında beri belliydi kaderimiz

Ve aslında hepsi birbirinin aynıydı

Ufak şeylerle mutlu olabildiğimizi göremediler

Görünüşte dır dır eden hep biz idik

Şeytana uyanlarımız da çıktı elbet

Her zaman nazik olmalarına rağmen anlayamadık onları

Ama mutluyuz biz

İçimiz yanınca ağlayabiliyoruz…

Erkek dünyasının savaşlarında en çok yıprananlar olsak da

Bu görüntülerin nedeni de hiçbir zaman kadınlar olmadı…

Bunları biz öğretmedik onlara…

Biz ağlamak ister miyiz yitik canların ardından…

Bir tas yemeğe bile sevinir hale getirenler kimler sizce…

Dedim ya mutluyuz biz…

Niye mi?

Biz bu mucizenin gerçek tanıklarıyız

Toprağa can veren su gibi, dünyaya biz can veriyoruz

Dünya bizimle renkli…

Aile olmayı seviyoruz…

Yan yana anlamlıyız

Geride veya ileride olmak değil önemli olan

Bağımlı bile olsak,

özgür ruhluyuz

Her yaşta öğrenmeye açığız…

Bırakalım erkek gününü ,kadın gününü, anneler gününü

Tüm güzel insanlara kucaklar dolusu sevgilerimle…

Her günümüz “insanlık” adına utanç duymadan yaşansın
Resim yeniden boyutlandırıldı Gerçek boyutunu görmek için bu alana tıklayınız Resmin gerçek boyutu 957x718 ve 28KB

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kadınlar...

Eski 08-31-2008   #2
kezban

vayy süpermiş
ellerine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-31-2008   #3
sese61

çok anlamlı emeğine sağlık!!
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-31-2008   #4
VANDETTA

Bu tür konuların abartısı kadınların malum komplexlerini ortaya döküyor sanırım!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-31-2008   #5
KRDNZ

Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bu tür konuların abartısı kadınların malum komplexlerini ortaya döküyor sanırım!
Abartı?? Pardon neresi oluyor abartı Her zaman övünürsünüz kadınlar akıllıysa eğer neden hiç düşünürler arasında kadınların olmadığını Şimdi bir de şunu düşünelim neden hiçbir savaşın, yapılan kargaşaların, kavgaların arasında kadınlar yok Tabi bunu günümüz için söyleyemiyorum maalesef çünkü ne doğru oluyor ki artık bu doğru olsun? Kim doğru ama y,ine de hala kadınlar bu konularda erkeklerden bir adım önde Peki erkeklerin komplekleri saymaya başlamayalım istersen çünkü baya uzun bişi çıkar ortaya:D

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-31-2008   #6
VANDETTA

Alıntı:
KRDNZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Abartı?? Pardon neresi oluyor abartı Her zaman övünürsünüz kadınlar akıllıysa eğer neden hiç düşünürler arasında kadınların olmadığını Şimdi bir de şunu düşünelim neden hiçbir savaşın, yapılan kargaşaların, kavgaların arasında kadınlar yok Tabi bunu günümüz için söyleyemiyorum maalesef çünkü ne doğru oluyor ki artık bu doğru olsun? Kim doğru ama y,ine de hala kadınlar bu konularda erkeklerden bir adım önde Peki erkeklerin komplekleri saymaya başlamayalım istersen çünkü baya uzun bişi çıkar ortaya:D
Kompleks dedim çünkü bu tür konular 10-3 gibi bir üstünlükle bayanlar tarafından açılıyor,olaya objektif yaklaşmak yerine,kendilerini üstün olarak gösterme çabaları içinde bulundukları düşünce yapısını ortaya çıkarıyor,oysa bunlara hiç gerek yok,aklı başında olan bay olsun bayan olsun herkes olayın ciddiyetinin farkındadır zaten,sevdiğim bir söz vardır''kainatın gerçek olan tek prensibi etkiye tepkiyle karşılık verilmesidir''diye,yanlış da anlaşılmak istemem sözlerimin muhatabı siz değilsizin KRDNZ,bu konuyu derleyen boşuna uğraşmış,sorulduğunda herkes herkese hakkını verir zatenBayanları erkeklere göre üstün gösterme çabaları sadece kendilerine zarar verir,her iki cinsten de olumlu olumsuz davranışlar mevcuttur zaten,bir derleme yapacaksanız her iki tarafa da aynı hassasiyeti göstermeniz daha olumlu olur,keser sürekli tek tarafa yontmamalı!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-31-2008   #7
sudenaz

güzel bir konu olmuş ellerine sağlık KRDNZ
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-31-2008   #8
KRDNZ

Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Kompleks dedim çünkü bu tür konular 10-3 gibi bir üstünlükle bayanlar tarafından açılıyor,olaya objektif yaklaşmak yerine,kendilerini üstün olarak gösterme çabaları içinde bulundukları düşünce yapısını ortaya çıkarıyor,oysa bunlara hiç gerek yok,aklı başında olan bay olsun bayan olsun herkes olayın ciddiyetinin farkındadır zaten,sevdiğim bir söz vardır''kainatın gerçek olan tek prensibi etkiye tepkiyle karşılık verilmesidir''diye,yanlış da anlaşılmak istemem sözlerimin muhatabı siz değilsizin KRDNZ,bu konuyu derleyen boşuna uğraşmış,sorulduğunda herkes herkese hakkını verir zatenBayanları erkeklere göre üstün gösterme çabaları sadece kendilerine zarar verir,her iki cinsten de olumlu olumsuz davranışlar mevcuttur zaten,bir derleme yapacaksanız her iki tarafa da aynı hassasiyeti göstermeniz daha olumlu olur,keser sürekli tek tarafa yontmamalı!
İyi güzel söylüyorsun da Sevgili Vandetta tam olarak objektif olmayı kim başarıyor ki Kadın-erkek diye ayrıma aslında bende karşıyım fakat senin sözüne karşılık düşüncemi söyledim Özümüzde hepimiz insanız Kadın ve erkek birbirini tamamlar biri aklını kullanıyorsa diğeri kalbini dinler Biri gücünü kullanıyorsa diğeri şefkatle yaklaşır olaya Yani evrende var olan o ince denge burda da gösterir kendisini diye düşünüyorum Yorumlarından dolayı da çok teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-01-2008   #9
Şengül Şirin

Harika bir konu kızımla hem güldük,hem duygulandık emeğine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-01-2008   #10
miss busra

Gerçekten çok güzeL
GözLer değiL, sözLer değiL; söyLenmeyendir yaralayan:38:38

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-01-2008   #11
kezban

KRDNZ konuya dayanamadım tekrar baktım gerçekten çok güzelbir daha yorum yapmak istedim =)
az önce "kızlar takımı" diye bir film izliyordum da bilmeyen varsa söyliyim,kızların erkeklere kadınların 10-3 geride başladığı bir hayatı anlatıyor dizibende bir daha bakmak istedim konunagönül isterdiki bu konuya "fazla abartılmış "demekama doğru söze pek bir şey söyleyemiyorum
konu için tekrar teşekkürlerimkanım olsada aynı konuya defalarca teşekkür edebilsem

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com