|
|
Konu Araçları |
ispat, unutuyorumbana, yaşadığımı, ölmediğimi |
Yaşadığımı Unutuyorum..Bana Ölmediğimi İspat Et! |
06-15-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Yaşadığımı Unutuyorum..Bana Ölmediğimi İspat Et!Zaman, hayata adadığım fiilleri hep geçmişle çekimliyor Gelmişti… Gitmişti… Bitmişti… Oluyor hep Okunaklı hayatlardan okunulası bir hayat dizmek istiyorum kendime Bildik geçmişimden dem vuruyorum ilkin Ve ömrümün asıl satırı geliyor… Susuyorum… Bol üç noktayla satırlar atlıyorum Okunulası olması gereken hayatım, susulası satırlarda can buluyor Vazgeçiyorum beni bana yazmaktan İki satırdan fazlam yok çünkü… Yaşadığımı unutuyorum Bana Ölmediğimi ispat et! Sen Gittiğinden beri bir bağımlılık tadında hayat bırakmak istiyorum bırakamıyorum ! her sigara yaktığımda kendimi de yakmak geçiyor içimden yakamıyorum ! Ah dayan Bırak yollar girsin aramıza "söz sana" Başka bir ten giremez koynuma Geçer zaman durmaz akar kör kuyuya "ben beklerim" Yenik düşmem ucuz oyunlara Dayanüzülme Yalnızlık; Çakmak taşı kadar sert, Elmas kadar keskin Ne yana dönsen ,bi tarafın kesilir Fena kan kaybedersin Kapatamadık maziden kalan yaraları Bundan böyle HASRET olsun en güzel DÜş’ÜN Benle yasadıklarını 'unut' YASAYAMADIKLARINI DÜSÜN!! нéя кaяéѕι ѕιуaнa вσуaимιş вiя вυLмacaуιм çözмéуé çaLιşтιкça, içiмdé кaувσLυяѕυи biliyorum bir yerlerde ağlıyorsun… ben de ağlıyorum… kadere inat hala sana! derinlerimden can alan canıma ağlıyorum… nasıl unutabilirim ki seni! unutamam… unutamam yas tutmuş yüreğimi! нαℓα вєηιм єzвєяιмѕιη ∂єℓιℓєя gιвι ѕєηι özℓüуσяυм gözℓєяιм ѕєη∂є кαℓ∂ı ѕєν∂αℓıм нιç кιмѕєℓєяι göямüуσяυм Geniş zamanlar kullanmıyorum Daralttım bütün zamanlarımı Kırık bir aşkın gece notlarına Düşüyorum Şimdilerde Kalbimide alıp Büyük Konuşuyorum! Ve Gidiyorum Bırak beni Şimdi Sen Yoksun Ya Öyle Garip Öyle YetimKi Yüreğim Yaşamaktan Geçtim,Nefes Alamaz Oldum Ah Bir Görebilsem Seni Ah Bir Bakabilsem Gözlerine Yüreğine Dokunabilsem Şimdi Sen Yoksun Ya Sana dair sakladığım gülüşlerim soldu, Sadece seninle dolu olan yüreğim kanadı Senden Başkasını Görmeyen Gözlerim Ağladı Hala Küçük Bir Kız Çocuğuyum Hala Yüksek Sese Kırılır, Hala Kolumu Sertçe Tutarsan Ağlarım Bana Pahalı Şeyler Alma Elma Şekerine Bayılırım Ne Olur Tut EllerimiYalnızlıktan Korkarım Çok Canım Acıyor Söyle Geçer Mi? Ne Kadar Büyümeliyim, Uyusam Biter Mi? Bu Gözyaşları Balıklara Yeter Mi? Küçük Dünyam Bu Sarsıntıya Direnir Mi? Hatalar ard arda birbirini kovalar Sarılmaz bir türlü ah kanayan yaralar Tükenir yürekler bitmek bilmez acılar Unutma Her Aşkın Sonunda Ayrılık Var! alıntı
|