![]() |
Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz?? |
![]() |
![]() |
#1 |
ışıl27
|
![]() Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??ARKADAŞLAR BEN BURDA BİR OTURUM AÇIYORUM DEWAMINI SIZ GETIRIN LÜTFEN ![]() ![]() ![]() Uyarı sitemizdeki düzeni sağlamak açısından mesajlarda tüm harflerin büyük harfle yazılması yasaktır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
jojo'slover
|
![]() ben bir öğrenci olaraktan öğretmenleri çokta ii bulmuyorum ewet bazıları çok ii ve işine saygılı bağlı ama geneli bozuk ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz?? |
![]() |
![]() |
#4 |
gürsesilknur
|
![]() Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??eskiden ögrenciler ögretmenlerden korkarmış ama şimdii ögretmenler ögrencilerden korkuyo ve şimdi oullarda disiplin yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??Fıkra bölümüne uygun bir konu olmamış açıkcası ![]() ![]() İlginiz için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??Şimdiki öğretimi beğenmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
pesimistt
|
![]() Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??Alıntı:
![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
efobedo
|
![]() Cevap : Öğretmen Analizi Yapmaya Nedersiniz??bazı kardeşlerimizinde dedigi gibi disiplin yok!Ben 6 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|