|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
100, bilseydiniz, oldugunu, yapardınız, yıl, ömrünüzün |
![]() |
100 Yıl Daha Ömrünüzün Oldugunu Bilseydiniz Ne Yapardınız?? |
![]() |
![]() |
#1 |
gürsesilknur
|
![]() 100 Yıl Daha Ömrünüzün Oldugunu Bilseydiniz Ne Yapardınız??arkadaslar 100 yıl daha yasayacagınızı bilseydiniz ne yapardınız?? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 100 yıl daha ömrünüzün oldugunu bilseydiniz ne yapardınız?? |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : 100 yıl daha ömrünüzün oldugunu bilseydiniz ne yapardınız??kim çekecek bu hayatı bir daha ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : 100 yıl daha ömrünüzün oldugunu bilseydiniz ne yapardınız??güzel şeyler yapmaya çalışırdım zengin olup medineye gitmek mesela başkalarına yardım etmek gibi tabikide hayatıda ihmal etmezdim hani::):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : 100 yıl daha ömrünüzün oldugunu bilseydiniz ne yapardınız??SAnırım ÇevredeKi Birçok Hayvan Ve Bitki Artıklarını Toplar Gelecek Nesil COcuklarım & torunlarım İçin Onları ARka Bahçeye Gömüm Vasiyet Olarak ta Onlara Bİ Petrol Rafinerisi Bırakırdım :P (bana Yapan Olmadı BAre Onlar Mutlu Yaşasın :P ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dam99
|
![]() Cevap : 100 yıl daha ömrünüzün oldugunu bilseydiniz ne yapardınız??bende parayı tedavülden kaldırırdım
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : 100 yıl daha ömrünüzün oldugunu bilseydiniz ne yapardınız??walla evliysem direk bosanırdım (düsünsene esınde 100 yıl yasar mı zidan eder walla 100 yılı ):D
![]() |
Cevap : 100 Yıl Daha Ömrünüzün Oldugunu Bilseydiniz Ne Yapardınız?? |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : 100 Yıl Daha Ömrünüzün Oldugunu Bilseydiniz Ne Yapardınız??ilk duyduğum an çok sevinirdim ayrıca torunlarım ve çocuklarım için elimden geleni yapar mutlu bir hayat yaşardım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pesimistt
|
![]() Cevap : 100 Yıl Daha Ömrünüzün Oldugunu Bilseydiniz Ne Yapardınız??kesinLkLe yaşayacaqımızı biLsemm yüksek bierden aşaqıya atLardmm ![]() ![]() nası bi duyqu oLduunu tatmak içinn :D
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : 100 Yıl Daha Ömrünüzün Oldugunu Bilseydiniz Ne Yapardınız??Alıntı:
ne gereği var 100 yılın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir avuç duygusal fırtınalardan kalma gözyaşımı? yoksa uzun yılların hayatın ANLAMINA kattığı anlam mı? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : 100 Yıl Daha Ömrünüzün Oldugunu Bilseydiniz Ne Yapardınız??Eğer GErçekten 100 yıl yaşayabilsem Bi 100 yıl da benm le yaşayacak Bir Eş bulmam Gerekirdi NE Diyim YALnızlık ZOR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|