Kulağımın İçi Kaşınıyor .. |
05-07-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Kulağımın İçi Kaşınıyor ..Felaket Once azar azar basliyor kasinti, geceleri Sonra artiyor Kasimak da bir zor ki kulagin icini Bir turlu gecmiyor "Ne yapsam acaba?" diyorum Günler geçtikce daha da artiyor Doktora gitmeye karar veriyorum Arkadaslarima soruyorum "Tanidiginiz iyi bir kulak burun bogazci var mi?" diye "N'oldu ki?" diye soruyor arkadaslarim "Kasiniyor kulagim" diyorum "Uyuyamiyorum geceleri, kulak kasinmasindan! " Bir doktorun adini soyluyor bir tanesi "Cok iyi doktordur" diyor "Kimsenin cozemedigini cozer, iyilestiremedigini iyilestirir" Gidiyorum doktora Gozluklu, sirin bir amca Elinde bir buyutec, kulagima bakiyor Sasiriyorum once "Icinde kasinti var" diyorum "Oyle buyutecle ne anlayacaksiniz ki?" ""Yok" diyor, "Ben coktan anladim ne oldugunu da, simdi daha iyi gormek Icin bakiyorum" "Nedir?" diyorum doktora "Eski sozler kacmis kulaginiza" diyor "Nasil yani?" diyorum "Kimin sozleri?" "Bakacagiz" diyor Sonra bir alet cantasindan kocaman, ucu ince, cimbiza benzer bir alet cikariyor "Yan durun Kipirdamayin" diyor bana Biraz irkiliyorum "Eski sozler" diyorum, "Ha?" Cimbizin ucu kulagima giriyor, canimi acitmiyor nedense "Bir erkek sesi bu" diyor Sanki bir ugultu duyuyorum Cimbizi cikariyor kulagimdan "Yalan kacmis kulaginiza!" diyor doktor Yalana bakiyorum Kucucuk bir şey gibi gozukuyor "Vay be! Gunlerdir kulagimi kasindiran bu muymus? Hangi yalan peki?" diyorum "Durun, bekleyin" diyor doktor "Dikkatli olmamiz lazim Tekrar kulaginiza kacabilir Once su deney tupunun icine koyalim Sonra serbest birakiriz" Yalani tupun icine koyuyor Kapagini da kapiyor tupun Serbest kaliyor yalan "Seni seviyorum" diye ciliz bir ses geliyor tupun icinden "Yalanmis ha?" diyorum Kulagim bile anlamis, kalbim hala anlamiyor alıntı
|