Kapat Gözlerini |
03-26-2008 | #1 |
SheKil_ÇocuK
|
Kapat Gözlerini***Kapat gözlerini Bir gün gelecektir sevdiğin Bakışı yakacak kirpiklerini Aşk pırıltısı güneşinde Uçacaksın pembeliklere Bekle sevgili, gülecektir gamzelerin Topraktan fışkıracak filizlerin Kavuracak ateşi ellerinin Enginlere açılan dualarında Çağlayacaksın kokusuna sevginin Bekle sevgili, bitecektir hasretlerin Rüyalarında uyanacaksın apansız Saçlarında sarmaşıkların Vuslatın nur ışığında Sevdaya sarılacak bedenin Bekle sevgili,olacaktır dileklerin Nefesin yanacak kalp atışlarında Suskun kelimelerin şakıyacak Günbatımlarında elele Şaşkın telaşın ürpertisinde Bekle sevgili, kavuşacaktır gözlerin Maviliklerde bulacaksın tenini Uçsuz bucaksız sevgiye Kucak açmışlığın gölgesinde Berrak sularda bulacaksın kendini Bekle sevgili, yeşerecektir ümitlerin Ömür boyunca, sızlatan özlemi Sona erecekgelecek sevgili Bir tatlı düş saracak benliğini O gün gelecek…şimdi kapat gözlerini Bekle sevgili…yeniden doğacaktır yüreğin |
Cevap : Kapat Gözlerini |
03-26-2008 | #2 |
|
Cevap : Kapat Gözlerinipayalaşım için tşkler gerçekden güzel beğendim ellirine sağlık |
03-26-2008 | #4 |
SheKil_ÇocuK
|
Cevap : Kapat GözleriniYorumun için tşkler sudenaz |
03-26-2008 | #5 |
xxmxx
|
Cevap : Kapat Gözlerinicnm ya gercekten çok manyak bişey olmuş helal olsun:) |
03-26-2008 | #6 |
SheKil_ÇocuK
|
Cevap : Kapat GözleriniSanada teşekkürler yorumun için ben bu şiirin çok iyi olacağını hiç düşünmemiştim meğersem dillere destanmış Hepinizin o güzel yorumlarınız için teşekkür ederim |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|