Son Yolculuğuma Uğurlanırken...

Eski 03-03-2008   #1
gülgüzeli

Son Yolculuğuma Uğurlanırken...

SON YOLCULUĞUMA UĞURLANIRKEN
Aşılmaz şu yüce dağların zirvesinin ardını düşünürken
Güneşin doğmasını sabahın seherinde buğulu gözlerle beklerkenVadilerden geçen derenin su sesiyle hayalini kururkenYinede bir sen daha düşünemedim yalnız hayal kururken

Kuşlar göç eder daha sıcak bir yuvanın hayalini kururkenBulutlar dayanmaz ağlar toprağa sevdalanmış anidenKar taneleri düşmeye başlar matemli gecenin sabahındaykenYinede bir sen daha düşünemedim yalnız hayal kururken

Canınacan sevdana sevda katmışım dolaşırım yalnız ikenSokak lambasının altında dururum tatlı simanı hatırlarkenEllerinin sıcaklığını kalbimin içinde hissederkenYinede bir sen daha düşünemedim yalnız hayal kururken

Bazen sıkılırım denizin kenarında kumla oynarkenAdını kuma değil kalbime yazmışım dalga sesini dinlerkenKayıklara bakarım içinde bir sen birde ben oturmuş düşünür ikenYinede bir sen daha düşünemedim yalnız hayal kururken

Hayallerim yorulmuş saçlarım beyazlanmış anidenBelki bir gün karşılaşırız sokağın başını dönerkenGözlerim dayanamaz gözlerine hasret olmuş çok eskidenYinede bir sen daha düşünemedim yalnız hayal kururkenAcısıyla tatlısıyla sevmişim seni hiç düşünmedenCennetine götürürmüsün sonsuza kadar seninle yaşamak istersemDeli gibi susamışım ben sana göz yaşından bir damla verirsenYinede bir sen daha düşünemedim yalnız hayal kururken

Sana kavuşan yolda yürürken yorulmuş yerde sızmış ikenRuhum bedenimden çıkmış sana doğru kavuşmak isterkenElimle elini sıkmışım senin sıcaklığını hissetmek isterkenYinede bir sen daha düşünemedim yalnız hayal kururken

İnsanlar sırtlamış beni mezarlık yolunu çıkarkenBir sevdiğim vardı arkamdan gelirmi diye düşünürkenKaranfiller kokuyordu beyaz kefenin içinde seni düşünürkenBir sen daha düşünemedim SON YOLCULUĞUMA UĞURLANIRKEN

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com