Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..! |
02-10-2008 | #1 |
rock_alltime
|
Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Unutmam demiştin, iki yıl önce,
İki gün geçmeden, unutuverdin Sever görünürdün, sevmedin bence, Gelecek yıllarda, üzmekmiş derdin Caddeler, sokaklar, yollar yabancı, Umut sofrasını, topladı hancı Hüzün gemisine, hasretin öncü, Ömrümün çarkını, bozmakmış derdin Binbir umut ile, beklerim hergün, Ufuklar karanlık, bulutlar yorgun Ayrılık elinden, yediğim vurgun, Altında ruhumu, ezmekmiş derdin Ot bitti, gönlümün, eşiklerinde, Yatarım hasretin, döşeklerinde, Gurbetin iğneli beşiklerinde, Çile süzgecinden, süzmekmiş derdin Sırtıma yükledin, yar efkârını, Dağıma yağdırdın, hasret karını Ömrümün mutluluk, sayfalarını, Yırtarak hüzünle, yazmakmış derdin !!ALINTI!! |
Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..! |
02-10-2008 | #2 |
gülgüzeli
|
Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Yüreğine sağlık harikaydıçok beğendim Ufuklar karanlık, bulutlar yorgun Ayrılık elinden, yediğim vurgun, Altında ruhumu, ezmekmiş derdin
02-10-2008 | #3 |
rock_alltime
|
Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Ben de çook beğendimm:) Zamanını ayırdığın için ben tşk ederim Gülgüzeli:) |
02-10-2008 | #4 |
gülgüzeli
|
Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Ne demek sen böyle harika paylaşımlarda bulunursun da ben vakit ayırmam mı:) tekrar teşekkür ediyorum cidden çok güzel bi paylaşımdı! |
02-10-2008 | #5 |
rock_alltime
|
Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Çook tşk ederim cnmmO senin güzel düşüncennValla havaya girdim giricem:d Tekrar çoook saoll:) |
02-10-2008 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!:)) gir gir Hakettin:) |
02-10-2008 | #7 |
Gözyaşı
|
Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Çok güzel gerçekten ama şu iki satır beni çok düşündürdü Unutmam demiştin, iki yıl önce, İki gün geçmeden, unutuverdin
02-10-2008 | #8 |
rock_alltime
|
Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Artık çok geç girdim bile:d Beğenmene çook sevindim GözyaşıGerçekten düşündüren satırlar varBunlar yüzünden bu hale gelmedik mi zaten:d |
02-10-2008 | #9 |
gülgüzeli
|
02-10-2008 | #10 |
Gözyaşı
|
Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!valla çok ilginç bir söz gülgüzeli ama derst çıkarmak gerekirse iki yıl sevmiş iki günde ayrılmış unutulmuş başka bir açıklama bulamıyorum senin bi fikrin var mı |
02-10-2008 | #11 |
gülgüzeli
|
Cevap : Unutmam Demiştin İki Yıl Önce..!Gözyaşı ben fikrimi yazacak olsam sanırım artık sabahı buluruz:) en iyisimi kalsınbu ve bunun gibiler ister 2yıl ister 4yıl farketmez unuturlar ya aslında unuturlar derken unutmak için önce insanın aklında olması lazım ki sonra unutsun bunların akıllarına bile giremiyozki çıkalım:) ama olsun sevgi dediğin illaki karşılıklı olacak diye bişey yoktur,sen elmayı seviyosun diye elmanın da seni sevmesi gerekmez:) sevmek illaki onunla birlikte olmak değildir sevmek o yokkende ondan vazgeçmemektirevet acıdır ama acısı da bi başka güzeldir bence insanı olgunlaştırırher yürek sevemez, unutmayalım bunu her yürek kaldıramaz ve bu her yüreğe nasip olmaz olamazseven ve acı çeken bi yüreğiniz varsa inanın bana çok şanslısınız! bu arada iyiki fikrimi yazmayım dedim yani:)) |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|