Hangimiz Katil Ruhluyuz....

Eski 02-08-2008   #1
gülgüzeli

Hangimiz Katil Ruhluyuz....

Bu bir psikolojik test

Öykünün kahramanı bir genç kız Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor Aradan bir kaç gün geçiyor Genç kız, kız kardeşini öldürüyor Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor?

Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir?

CEVABI AŞAĞIDA

Cevap: Genç kız,adamın cenazeye geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor

Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi!

Cevap : Hangimiz Katil Ruhluyuz....

Eski 02-08-2008   #2
Gözyaşı

kıskançlık demiştim bilemedim25

Eski 02-08-2008   #3
blackdream

bu klasik kaç senedir var ve ben bunu ilk duyduğumda doğru cvbı vermiştim ama hala ölü yok

Not: Mesajınız kullandığınız yazı boyutu sebebiyle düzenlenmiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-08-2008   #4
gülgüzeli

Alıntı:
blackdream tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bu klasik kaç senedir var ve ben bunu ilk duyduğumda doğru cvbı vermiştim ama hala ölü yok

Özürdilerim arkadaş klasik olduğunu bilmiyordum bilseydim yollamazdım:) neyse inşallah bidaha olmaz kusuruma bakmazsınız artıkbu arada forum kurallarını okursanız sevinirimşimdiden teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com