Bende Popüler Kültüre Ayak Uydurmak İstiyorum... |
12-27-2007 | #1 |
RaHaTSiZ
|
Bende Popüler Kültüre Ayak Uydurmak İstiyorum...Bende Popçu olmak istiyorum Sahne önünde don lastiği yarışına girmek en yakın arkadaşımı bu yuzden ezmek Bende Popçu olmak istiyorum Aşktan başka birşey bilinmeyen şarkılarda salya sumuk aglamak Bende Popçu olmak istiyorum Ava avaz bağardığım konserler sonrası sabah okulda yonja pozlarımla gozukmek ve populer olmak Bende Popçu olmak istiyorum Hazır sesler ustune kaydedilen boş şarkılar hakkında tartışmaya girmek Bende Popçu olmak istiyorum İmza gunlerinde en dekolteli kıyafetlerini giyen kızlarla tanışmak bir yonja aşkı yaşamak Bende Popçu olmak istiyorum Hayatı sadece dedikodu,aşk,sex ve bol makyajları sayesinde kendine yeni bir yuz çıkaran kızlarla dolaşarak vakit geçirmek istiyorum Bende Popçu olmak istiyorum Saçlarım için en az 3 saatimi kuaforde geçirmek o marka senin bu marka benim alışveriş yapmak istiyorum Ama yapamıyorum işte O populer kulture kapılamıyorum Çunku hayata toz pembe gozlukle değil siyah camlı gozluklerimden bakıyorum Mitinglerde en onde durup halkım için bağırıyorum Müziği kendim yaratıyorum Başkalarından aldığım bestelerle çıkıp ben şarkıcıyım değil sanatçıyım polemiklerine katılamıyorum Herkesten ozur dilerim ben Populer kültüre ayak uyduramıyorum |
Cevap : Bende Popüler Kültüre Ayak Uydurmak İstiyorum... |
12-27-2007 | #2 |
bbk
|
Cevap : Bende Popüler Kültüre Ayak Uydurmak İstiyorum...'popüler kültür' bu kelimeyi duymak bile beni yeterince sinir ediyor ve hala bu kelimnin anlamını ısrarla anlamamakta inat eden gençlerimiz adı üstünde yeni kültürr eski kültürümüzün yerine yenisi ''Girmeden tefrika bir millete düşman giremez toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez" işte bu cümleye bayılıyorum bizi topla tüfekle sindiremiceklerini anlayan batı kültürü artık bizi içimizden vuruyor kültürümüzü alıyorlar elimizden gençlerden tek ricam kültürümüze kendi öz benliğimize sahip çıkalım lütfen
12-28-2007 | #3 |
zeynoo
|
Cevap : Bende Popüler Kültüre Ayak Uydurmak İstiyorum...artık hayat şartları insanları bazı şeylere zorluyo ama söylediğin gibi kendi kültürümüze en önemlisi geçmişimize sahip çıkarsak herşey düzelir diye düşünüyorum bırakalım batı bizim gibi olsun özenti ve gösterişten uzak kalalım |
Cevap : Bende Popüler Kültüre Ayak Uydurmak İstiyorum... |
12-29-2007 | #4 |
mate
|
Cevap : Bende Popüler Kültüre Ayak Uydurmak İstiyorum...Söyleyecek çok fazla şey yok mesaj yeterince verilmiş konuda , güzeldi teşekkürler |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|