Suskunluk Tek Kaçışım Olmuştu Günlerdir |
12-01-2007 | #1 |
suskun
|
Suskunluk Tek Kaçışım Olmuştu GünlerdirNasıl anlatacağımı bilmiyordum…suskunluk tek kaçışım olmuştu günlerdir… bu şarkıyı dinlemeyi mi bekliyordum yoksa kaçıyor muydum yüreğime dokunan tüm hüzünlü şarkılardan… Kendimi dinlemekten, kendimle baş başa kalmaktan korkuyordum…nereye kadar sürebilirdi ki bu kaçış? Yine avucundayım sana ait duyguların, yine yangınını soluyorum hasretin Unutulur sanmıştım bu yürek acısı…Geçen günler, yaşadığımız başka başka hayatlar yabancılaştırırdı bir gün bizi nasıl olsa… zaman her şeyin ilacı değil miydi? Yıllar geçiyor, günler bir biri ardına ekleniyor Ve ben ne zaman kalbime dönsem, kendime dönsem seni orada beni bekler buluyorum Bu nasıl sevmek, nasıl beklemek, nasıl bir özlemek? Kendimi avutma çabalarım buraya kadar mıydı? Sevmek yetiyor sanırdım, oysa aşk bambaşkaymış! Seninle açılan yüreğimin kapılarını öyle bir zincire vurdum ki şimdi bana bile açmıyor Biliyorum bekleyecek seni…umutsuzca yana yana bekleyecek Yosunlar sarsa da bekleyişimi içimde yaşayan bir aşkın varlığı yaşama sevincim, direncim olacak hayata Sen yine de unutulduğunu düşün, sen yine de aldatıldığını düşün…içimde sana ait bir yer var ki, aynası seni düşündüğüm anların…hani demiştin ya “ yeter ki sen mutlu ol! ” Senin için başaracağım bunu Mutlu olacağım… __________________
|