![]() |
Düşe Düşenler 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Düşe Düşenler 1[COLOR="Cyan"]Kendimi istismara uğramış bir kalıp sabun gibi hissediyordum az önce ![]() Bir ses geldi kar tanelerinin birinden; "Mutluluk, bilir misin?" -Bilirim ![]() "Ya mutlu son?" Mutlu son, mutsuzluktan sonra gelen bir değersizlik olmalı ![]() diyebildim ![]() Güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() "Ölüm" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bırak bu mutluluk oyunlarını ![]() ![]() ![]() ![]() (yanındakine "bu çağ bana makbul, bu karaltı lüzumsuz, deniz aşırı ülküler, ecnebi faturalar yeter!" diyecek olup susmuştum ![]() Planını yaptı ![]() ![]() ![]() -Minik insanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uyandım, istismara uğramış bir kalıp sabun olmaktan daha fazlasını buldum, irkildim, bu saçmalık oyununa parmakuçlarımı kaptırmış giderken eski hayatlar mezarlığında buldum yeniden kendimi ![]() Hayata karşı yeni biri olmanın rahatlığı var içimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ödenmemiş bir borç gibi duran alın yazımın son karesini de filme alıp, hesabımı kapatmak istiyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dünyadan sönük bir yıldız gibi kayıp gitmek yerine, ardımda yüzlerce anı, en önemlisi, yağmurlu bir İstanbul öğlesine benzettiğim kanatsız gözlerime, hissettiğinin gerçek dışı olmadığını anlatmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Arınmak, günahsız gitmek belki ![]() kutsa ellerimi demek için yanıma aldıklarımı susturmalımıyım yoksa bu saçmalığa bir son mu vermem gerek? diye düşünürken, Susuyorum, anlamını yitiriyor kelimeler, onu yazacakları ararken, onun gibi dilsiz kalıyorum şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göç etmeden bir kez daha görebilmeyi umuyor, içimdeki martı kanatlarının sesini duyuyorum, ağlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() “En güzel öpücüğümü üflüyorum güzel gözlerine, ki tatlı bir uykunun en güzel düşünü gör diye ![]() ![]() ![]() ![]() neden bugünlerde yazamadığımı bulmaya çalışıyorum aslında, ama dünde kalanları da silmeye ve her harfin üzerine bitti yazmaya başlamıştım ![]() derken; Yüzüme dokunuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanki ruhumu buluyorum ![]() “ Yüreğin yüreğim, gözlerin gözlerim artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() içeri giriyor üzücü bir şekilde, dağlar önümde diz çökse ne olur çökmese ne olur ![]() Ama bir yerden yeniden başlamak gerek, küsen harfler şekere de kanmazki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Düşe Düşenler 1 |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Düşe Düşenler 1Mutlu son, mutsuzluktan sonra gelen bir değersizlik olmalı ![]() ~~ Bunun üstüne daha ne söylenebilirki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|