Görünce Şok Oldum |
10-07-2007 | #1 |
puslu
|
Görünce Şok OldumBEBEĞİNE İŞKENCE YAPAN ANNEDEN GÜZİN ABLA'YA ŞOK MEKTUP! "O ağlamaktan morarıyor ve ben bu durumdan neredeyse garip bir zevk alıyorum Ne olur bana yardım et ablacığım, yoksa ben bir ruh hastası mıyım?" Sevgili ablacığım, ben 30 yaşında, 15 yıldır çalışan, evli ve dünya tatlısı, 11 aylık bir kız çocuğu annesiyim Küçük kızım çok akıllı, çok tatlı, aslında çok da sakin bir bebek Ancak her çocuk gibi ilgisini çeken değişik şeylerle uğraşıyor, ilgi görmek istiyor Ben ise onu her fırsatta tokatlıyorum! O ağlayarak bana sarılmak istiyor Bense onu dövmeye devam ediyorum O ağlamaktan morarıyor ve ben bu durumdan neredeyse garip bir zevk alıyorum Ne olur bana yardım et ablacığım, yoksa ben bir ruh hastası mıyım? Davranışlarımı kontrol edemiyorum Oysa çocuğumu da, tüm çocukları da çok seviyorum Ama bu yaptıklarıma engel olamıyorum ve daha sonra utanç duyuyorum Onun gelecekteki kişiliğini altüst edebileceğimi düşünüyorum Ben ona sert bir şekilde baktığım zaman, küçük kızım başını iki yana sallayarak titremeye başlıyor Bunu neden yapıyor dersiniz? Sebebi ben miyim? RUMUZ: KÖTÜ ANNE MİYİM? Kızım elbette sebebi sensin Başka ne sebep arıyorsun? Sen kızına resmen eziyet ediyor, işkence yapıyorsun Bu küçücük bebek senin bu davranışlarına ne kadar dayanabilir sanıyorsun Ancak sanırım, bundan sorumlu değilsin Çünkü belli ki bir rahatsızlığın var Bırak minik bir bebeğin annesi olmayı, bir insan olarak elbette bu davranışın normal değil Hiç zaman kaybetmeden bir psikiyatra başvurmalı, tedavi olmalısın Belli ki, çok küçük yaştan beri çalışmış olman, çocukluk yıllarında yaşadığın bazı olaylar, senin dengeni bozmuş Bu hareketlerin dengeli bir insanın yapacağı şeyler değil Allah korusun bebeğinin ölümüne bile yol açabilirsin bu dayaklarla Ya da onu kolaylıkla sakat bırakabilirsin O minik yavrunun ne kadarcık canı var ki? Hemen bir uzmana başvurup bir an önce tedavi olmalısın kızım, yoksa bebeğinin de senin de tüm hayatınız mahvolacak :Güzin Abla - Hürriyet |
10-10-2007 | #3 |
angelesdream
|
O ağlayarak bana sarılmak istiyor Bense onu dövmeye devam ediyorum O ağlamaktan morarıyor ve ben bu durumdan neredeyse garip bir zevk alıyorum Ne olur bana yardım et ablacığım, yoksa ben bir ruh hastası mıyım? yok canıııım, ne hastası,acayip sağlıksın sen! tövbe tövbeee teşekkürler puslu |
10-10-2007 | #4 |
m_r_b
|
"RUH HASTASI MIYIM?" sorusunda bence mıyım fazla direk olarak öle ama kadınada hak vermek gerekirsonuçta isteyerek yapmıor hasta olduğu için yapıo inş hemen tedavi görürde çocuğun piskolojisi iyice bozulmaz:sm_confused:
|