Yalanlarımız... |
09-26-2007 | #1 |
RaHaTSiZ
|
Yalanlarımız...Bıktım artık yalanları görmekten, yaşamaktan ve hissetmekten Bu bir isyan olacak, "artık yeter" dediğim noktaya hala gelmemiş olsam da, isyanımı duyun istiyorum İçimi acıtıyor yalanlarınız Yapmayın! Etmeyin! Kıymayın o güzel yüreklere! Güzel insanların varlığına inanın! Ve vazgeçin yaralamaktan Yaralar derinleşiyor gün geçtikçe, kapatamayacağız Hiç birimiz Üzmeyin birilerini Hep sevin dedik, hepimiz dedik bu sözcüğü Sevmek Şimdi sevgi dediğimiz varlığa yalanlar sokuyoruz Hangimizin hakkı olmalı buna? Benim mi? Senin mi? Onların mı? Hiç birimizin! Çok yoruldum artık; gerek kendi yaşadığım acılardan, gerekse etrafımdaki insanların yaşadığı acılardan "Acı olgunlaştırıp, büyütendir" diyor Murat abimiz Evet, çok doğru Ama ben daha fazla ne olgunlaşmak nede büyümek istiyorum Bırakın çocuk kalayım, bırakın günahsız olayım Bırakın suçsuz yaşayabileyim Oyuncaklarımın elimden alınması bile yok çocukluğumda Hayat bana oyuncakları hep sundu, ama karşılığında kalbimin büyük bir bölümünü aldı benden "Evet dedi, şimdi sırası Oyuncaklarından vazgeçeceğin yaştasın ama ben senden onları almak yerine kalbini alacağım" dedi Ve aldı Düşünün biraz, çocukluğumuzda hepimiz ne kadar çok temizdik Peki şimdi neden böyle, neden gün geçtikçe dahada çok kirleniyoruz yada kirletiliyoruz? Yapmayın! Etmeyin! Kıymayın o güzel yüreklere! Sevgimizi doğru yoldan gösterelim, mavilerden geçerken yol kenarına karalar bırakmayalım Aynaya baktığımız yüze bir kez daha dürüst konuşalım Tıpkı çocukluğumuzda baktığımız gibi bakalım Dualarımız göklerde havalanırken, huzurla dolsun yüreğimiz İçten olalım hepimiz Oyunlar yok artık anlayın Yok diye de var etmeyin o oyunları Oyunsuz yaşayalım herşeyi Hadi gelin Saflığın şarabından hepimiz "huzurla" içelim! Yada her şeyi boşverin ve bu yazıyı okuyup geçin Eğer son tercihimi daha mantıklı buluyorsanız en azından benim için ufakcıcık bir şey yapmanızı isteyeceğim sizden; benim için bir gecede olsa dua edin Ölmemi isteyin Tanrı'mızdan! Daha fazla görmek istemiyorum tuhaflıkları ve lanet olası YALANLARI!!! Cinnetlerimi durduracak ufak bir şey istiyorum sizden, çok görmeyin bunu bana lütfen!!! |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|