Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Spor

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıkladı, açıklamalarda, adamlarından, aziz, bulundu, fanatike, favorisini, futbolunun, kızdı, Önemli, renkli, şampiyonluk, teknik, türk, vural, yıldırım, yılmaz

Yılmaz Vural şampiyonluk Favorisini Açıkladı Aziz Yıldırım Bana Kızdı Türk Futbolunun Renkli Teknik Adamlarından Yılmaz Vural, Fanatik'e önemli Açıklamalarda Bulundu

Eski 11 Saat Önce   #1
Şengül Şirin

Yılmaz Vural şampiyonluk Favorisini Açıkladı Aziz Yıldırım Bana Kızdı Türk Futbolunun Renkli Teknik Adamlarından Yılmaz Vural, Fanatik'e önemli Açıklamalarda Bulundu

Yılmaz Vural şampiyonluk favorisini açıkladı! 'Aziz Yıldırım bana kızdı'

Türk futbolunun renkli teknik adamlarından Yılmaz Vural, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu Şampiyonluk yarışını yorumlayan Vural, Aziz Yıldırım ile olan anısını anlattı Osimhen hakkında konuşan tecrübeli teknik adam Galatasaray'ın kapısından nasıl döndüğünü paylaştı

Yılmaz Vural şampiyonluk favorisini açıkladı Aziz Yıldırım bana kızdı
Türk futbolunun renkli teknik adamlarından Yılmaz Vural, Fanatik'e önemli açıklamalarda bulundu

ŞAMPİYONLUK FAVORİSİ
Bu sene Süper Lig'deki şampiyonluk favoriniz hangi takım? Bu sene Süper Lig'deki şampiyonluk favoriniz hangi takım?
"Beşiktaş Fenerbahçe'yle derbi oynayacak Kaybederse Galatasaray ve Fenerbahçe favori olarak kalır Fenerbahçe, şu anda Galatasaray'ın gerisinde gibi görünüyor"

AZİZ YILDIRIM: BEN BURADAYKEN YILMAZ VURAL GELEMEZ

Ali Koç veya Aziz Yıldırım'la Fenerbahçe teknik direktörlüğü konusunda bir görüşmeniz oldu mu?

"Olmadı Aziz Yıldırım bana kızdı Rize'de biz yenilirsek düşecektik, onlar yenilirse şampiyonluktan olacaklardı Biz 1-0 yendik, ben maçtan sonra aşırı sevindim diye bana içerlemiş 'Ben buradayken, Yılmaz Vural buraya gelemez' demiş Ali Koç'la da bizim çok eskiden beri tanışıklığımız var Ama kolay değil Fenerbahçe, bizim ünlü bir giysi markamızın vitrini gibi İlkbahar, yaz, sonbahar, kış Modan geçti, git Kimse orda, gelenleri insan görmüyor başarı için her türlü fedakarlığı yapan bir camia, kendisine kumpas yapıldığı kanaati var Yani Fenerbahçe, kendisini dışlanmış hissediyor"

GALATASARAY İLE ANLAŞMIŞTIM

"Galatasaray'da Hagi teknik direktörken Ergun Gürsoy beni aradı ve hocam hayırlı olsun yeni antrenörümüz sensin dedi Galatasaray'la anlaştık Akşamına buluşalım dediler Daha sonra Hagi özür dilemiş yönetim de affedince devam ettiler Yani Hagi, neden özür diliyorsun ki delikanlı adamsın (gülüyor) Beşiktaş'la da bir kez görüştük ancak kısmet olmadı"

OSIMHEN'İ ÇOK BEĞENİYORUM

Süper Lig'de şu an için en beğendiğiniz oyuncu kim?

"Galatasaray'dan Osimhen'i çok beğeniyorum Müthiş bir adam Adamın her yönü çok iyi İnsan tarafı da çok iyi Herkes tarafından çok seviliyor Onu beğenmek için futboldan anlamaya da gerek yok"

FENERBAHÇE'DEN 3 KEZ TEKLİF ALDIM

Fenerbahçe'den 3 kez teklif aldınız mı?
"Evet, tabii ki Metin Aşık döneminde teklif aldım Daha sonra da Ali Şen döneminde 2 kere teklif geldi Konuştuk ama maalesef olmadı"

Neden olmadı?
Yani bunlar özel şeyler Çünkü, bu takımlar başına Türk bir hoca gelecekse kendi içlerinden çıkmış olanları tercih ediyorlar İmparatorunu, kaptanını, gol kralını Onlar daha şanslı oluyor"

Siz de herkes tarafından sevilen bir insansınız ama
"Bu çok kötü işte Sevilmek ve popüler olmak benim 3 büyük takımda çalışmama nedenlerimden biridir"

MONTELLA'NIN HAMLELERİ YANLIŞTI

Montella, Karadağ maçında en belirgin hatayı nerede yaptı?

"Değişiklik bekliyorduk Ofansif bir şeyler bekliyorduk Ancak o hala santrforsuz tarzına devam etti Değişikliklerde de geç kaldı Hamleleri ve değişiklikleri yanlıştı Çok zamanınız yok futbolda Hücumcu oyuncuları alması lazımdı Çok basit bir şeydi Montella 'Eyvah' gidiyor mu gibi bakıyordu Bittikten sonra bazı şeyleri konuşmak kolay Montella'nın bir oyun tarzı var Hücum oyuncuları orta sahaya kadar çekiyor Türkiye'de çözüm bulunamadı bunu Adana Demirspor'dayken Ben Montella'yı çok başarısız bulmuyorum"

"BİZİ DEĞER BULMAMIŞLAR"

Neden A Milli Takımımız'ın başına geçecek bir Türk hoca yetiştiremedik?
"Bu kıyaslamayı çok iyi yapacak bir hocayım Eğitim sorunu var ülkemizde Biz, antrenman bilgisini rakiplerden aldığımız bilgilerle yapıyoruz Bilgiyi, üniversiteden almamız lazım ama orası bir bilim yuvası değil maalesef Yazık günah ya, Türk insanı aptal değil Öğretirseniz herkes öğrenir Yanlış anlaşılmasın ama bugün futbolu bırakan arkadaşlarımız yarın hoca oluyorlar Bunlar bir süreçtir Vahiyle olmaz bu işler Hiçbir ülkede böyle bir işlem yok"

Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde bir etkinliğe katıldılar Dünyada en çok takım çalıştırma rekoruna sahip hoca olarak neden o etkinlikte yoktunuz?

"Bizi onlarla beraber olmaya değer bulmamışlar demek ki Onlar milli takımımızı, çalıştırmış şampiyonluk yaşamış hocalar Öyle bir şansımız olmadı bizim Bizim, bir takımı ligde tutmamız başarı sayılmadı demek ki Bu iş şampiyon yapmakla ilgili yani Ben bu isimlere kesinlikle saygı duyuyorum Çok büyük başarılar kazandılar ve Türk futbolunu insanlara sevdirdiler Onların bu konuda karşısındaymışım gibi görünmek istemem"

ENDER İNSANLARDANIM

Siz, Yılmaz Vural'a uzaktan baktığınızda kendinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?

"Türkiye'de bilgiyle bir yerlere gelmiş ender insanlardan birisiyim ben Bu işte bazen güç grupları oluyor ve onlara yaklaşmazsanız maalesef bir şey olmuyor"

JOSE MOURINHO DOĞRUYU SÖYLÜYOR

Mourinho'yla ilgili düşünceleriniz nedir peki?

"Son zamanlarda Mourinho, herkes tarafından seviliyordu ama Galatasaray Fenerbahçe çatışmasının ortasında buldu kendini Artık sanmıyorum ki Galatasaray ve Beşiktaşlılar Mourinho'ya sempatiyle baksın Bırak seni herkes sevsin ya Adama bir şeyler anlatılmış O da diyor zaten Türkiye'de her doğru her yerde söylenmez Türkiye Ligi'ni Londra'da oğlumdan başka kimse seyretmez dedi Doğru aslında bizi seyretmiyorlar Demek ki senin liginin kalitesi bu kadar Adam Doğru söylüyor, ne bozuluyoruz abi"

Yılmaz Vural şampiyonluk favorisini açıkladı Aziz Yıldırım bana kızdı
BİLİYORSAM ŞEREFSİZİM

1998 yılında, Fenerbahçe'nin 3 puan gerisinde Galatasaray'ın 5 puan önündeyken görevinizden alındınız Daha sonra o sezon Galatasaray şampiyon oldu O dönem neden görevinizden alındınız?

"Biliyorsam şerefsizim O dönemde bir yöneticiyle biraz sürtüşmemiz oldu ve dolayısıyla onun tavrından kaynaklandı Almanya'da kamptaydık, takımı geri getir dedi Ben de kabul etmedim Her şeyi planlamıştık Almanya'da eve gittim ben gelmiyorum deyip takımı göndermek istedim O dönem bazı futbolcular gelip beni ikna etti ve Trabzon'a döndük Yönetici de bunu içine atmış olacak ki Samsunspor maçından sonra bana yollarımızı ayırmak istiyoruz dedi Futbolcular senle anlaşamıyorlarmış dediler"

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com