|
|
Konu Araçları |
aldığınız, evcil, evsiz, hayvanlara, hayvanınıza, olsun, yardımcı, ürünler |
Evcil Hayvanınıza Aldığınız Ürünler Evsiz Hayvanlara Yardımcı Olsun |
09-15-2015 | #1 |
b.a.f.
|
Evcil Hayvanınıza Aldığınız Ürünler Evsiz Hayvanlara Yardımcı OlsunPek çok hayvan sever kendilerine ait evcil hayvanları çok önemsemektedir Fakat pek tabi ki sokakta kalan evsiz hayvanlara da yardım etmek istemektedir Haytap Shop’un düzenlemiş olduğu yeni projelerle artık hem kendi evcil hayvanınıza bakacak hem de evsiz hayvanlara yardım etmiş olacaksınız Haytap Shop’tan satın aldığınız pet ürünlerine ödediğiniz ücretin önemli bir bölümü evsiz hayvanlar için harcanacak Bu sayede hem ihtiyaçlarınızı giderecek hem de belki de bir hayvana yeni bir ev sunacaksınız Bu konuda Haytap Hayvan Hakları Federasyonu tarafından tanınan ve projeleri tamamen gerçek olan bir pet shoptur Yani ihtiyaçlarınızı satın alırken herhangi bir şüpheye düşmenize gerek yoktur Bu konuda sizlere her zaman en iyi hizmet verilecektir Sizde artık evsiz hayvanlara yardım edebileceksiniz Üstelik bunun için ekstra bir ücret ödemeniz gerekmeyecektir Örneğin kedi maması satın aldığınızda ödediğiniz paranın büyük bir kısmı Haytap Projelerine harcanacaktır Bu sayede ekstradan bir ücret ödemeden sadece ihtiyacınız olan ürünü satın aldığınızda aynı zamanda evsiz hayvanlara da yardımcı olacaktır 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo hizmeti de sunan Haytap Shop, aynı zamanda kredi kartına 9 taksit fırsatını da sizlere sunmaktadır Bu sayede köpek maması gibi birçok ürünü zorlanmadan satın alabilirsiniz Üstelik ödemenizi nasıl yaparsanız yapın bu projeye katılacağınıza emin olabilirsiniz Site adresi : wwwhaytapshopcom |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|