![]() |
Kremalı Revani Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Revani TarifiKremalı Revani Tarifi Malzeme: Ana Yemek : 1 su bardagi sıvı yağ 1 su bardagi irmik 1 su bardağı yoğurt 1 su bardagi hindistancevizi 1 su bardagi un 5 yumurta Sosu İçin : 3 su bardagi su 1 çorba kaşığı un 1 lt süt 1 paket kremşanti seker ve yumurtalar kopurunceye kadar cirpilinir sivi yag, yogurd, hindistan cevizi, un, irmik, kabartma tozu vanilya eklenir mixserde 10 dakika daha cirpilinir icersine arzuya gore isterseniz cevizde ilave edebilirsiniz bende cok az vardi koydum daha sonra yaglanmis tepsiye dokup onceden isittiginiz firana 350( 180) derecede 25 dakika pisirin tepsiniz firina koyarken ayni anda serbetini hazirlayin serbeti pistikten sonra buzdolabinba koyunki sogusun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kremalı Revani Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Revani TarifiTesekkürler paylasimiz icin, ben revaniyi cok severim ve sürekli yaparim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kremalı Revani Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Revani TarifiKremalı Revani Tarifi Malzeme: 1 su bardagi sıvı yağ 1 su bardagi irmik 1 su bardağı yoğurt 1 su bardagi hindistancevizi 1 su bardagi un 5 yumurta Sosu İçin : 3 su bardagi su 1 çorba kaşığı un 1 lt süt 1 paket kremşanti seker ve yumurtalar kopurunceye kadar cirpilinir sivi yag, yogurd, hindistan cevizi, un, irmik, kabartma tozu vanilya eklenir mixserde 10 dakika daha cirpilinir icersine arzuya gore isterseniz cevizde ilave edebilirsiniz bende cok az vardi koydum daha sonra yaglanmis tepsiye dokup onceden isittiginiz firana 350( 180) derecede 25 dakika pisirin tepsiniz firina koyarken ayni anda serbetini hazirlayin serbeti pistikten sonra buz dolabinba koyunki sogusun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kremalı Revani Tarifi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Revani Tarifitskkleerrrrrrr acaba bunu yapcak vamriki :9 |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|