Prelin Kreması Tarifi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Prelin Kreması TarifiPrelin Kreması Tarifi 250 gr pralin 200 gr tereyağ veya margarin 250 gr pastacı kreması Bir tencereye, yumuşatılarak pomat haline getirilmiş 200 gram tereyağ ya da margarin koyularak, yağ iyice beyaz bir hale gelinceye kadar 15 dakika telle çırpılır Sonra buna; her seferinde bir çorba kaşığını aşmamak üzere daha önceden hazırlanmış pastacı kremasından katmak ve bir taraftan da telle hızlıca karıştırmak suretiyle bütün krema azar azar tereyağına yedirilir Bundan sonra pastacı kremalı tereyağına yine azar azar olmak üzere, 250 gram da pralin katılarak telle iyice dövmek suretiyle hepsi birbiriyle yedirildikten sonra pastalarda kullanılır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|