Prelin Kreması Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Prelin Kreması Tarifi



Prelin Kreması Tarifi

250 gr pralin
200 gr tereyağ veya margarin
250 gr pastacı kreması

Bir tencereye, yumuşatılarak pomat haline getirilmiş 200 gram tereyağ ya da margarin koyularak, yağ iyice beyaz bir hale gelinceye kadar 15 dakika telle çırpılır Sonra buna; her seferinde bir çorba kaşığını aşmamak üzere daha önceden hazırlanmış pastacı kremasından katmak ve bir taraftan da telle hızlıca karıştırmak suretiyle bütün krema azar azar tereyağına yedirilir
Bundan sonra pastacı kremalı tereyağına yine azar azar olmak üzere, 250 gram da pralin katılarak telle iyice dövmek suretiyle hepsi birbiriyle yedirildikten sonra pastalarda kullanılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.