![]() |
Taze Meyveli Elmasiye Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taze Meyveli Elmasiye Tarifi5 adet yaprak jelatin 500 gr ![]() 500 gr ![]() 500 gr ![]() 300 gr ![]() 350 gr ![]() 350 gr ![]() 500 ml ![]() Jelatini buzlu suya koyarak gevşemeye bırakın ![]() ![]() ![]() Jelatini buzlu sudan çıkarıp tencereye koyun ![]() ![]() Ilınmış jelatini meyvelerin üzerlerine boşaltın ve karıştırın ![]() ![]() Elmasiyeyi eğer tabağa çevirecekseniz, kapları sıcak suda 30 saniye kadar bekletin ![]() ![]() ![]() Not: Renkli olması arzu edilirse, jelatin, su yerine herhangi bir süzülmüş meyve suyunda kaynatılabilir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|