![]() |
Doğru Erkeği Bulma Klavuzu |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Doğru Erkeği Bulma KlavuzuKlavuzla olurmu bu işler bilemem ama işte yazmışlar bir klavuz paylaşıyım dedim ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() 11 ![]() ![]() ![]() 12 ![]() ![]() ![]() 13 ![]() ![]() 14 ![]() ![]() 15 ![]() ![]() 16- Onun yeşermesi için yaşama alanına ihtiyacı vardır ![]() ![]() 17 ![]() ![]() 18 ![]() ![]() ![]() 19 ![]() ![]() 20 ![]() ![]() ![]() 21 ![]() ![]() 22 ![]() ![]() 23 ![]() ![]() 24 ![]() ![]() 25 ![]() ![]() 26 ![]() ![]() ![]() 27 ![]() ![]() 28 ![]() ![]() 29 ![]() ![]() ![]() 30 ![]() ![]() 31 ![]() ![]() 32 ![]() ![]() ![]() 33 ![]() ![]() ![]() ![]() 34 ![]() ![]() 35 ![]() ![]() ![]() 36 ![]() ![]() ![]() 37 ![]() ![]() ![]() ![]() 38 ![]() ![]() ![]() 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 40 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bessraa
|
![]() Ona gerektiğinden fazla şefkat göstermeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() süpperdii yaahh gerceqten dgru bi kllawus ![]() ![]() teseqqürller ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
tatia27
|
![]() bana dogru erkegin klavuzu gerek deil ama çok hoş bi paylaşım olmuş puslucum sana zahmet bana erkeklerin kullanma klavuzunu bul ya ben onları anlayamıyom mümkünse türkçe olsun:))
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
angelesdream
|
![]() 24 ![]() ![]() bunu pek çözemedimsede kurallar mükemmel tasarlanmış:) ya cidden nedir bu ayran meselesi:) sağol puslu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mate
|
![]() Erkekler hakkında yorum yapmaktan hep kaçındım hele şu dönemde fazlaca kaçınıyorum ama yazı müthişti özellikle şuna bayıldım 27 ![]() ![]() :)))))))))))) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|