Çin Böreği Tarifi ( Undan ) |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çin Böreği Tarifi ( Undan )Çin Böreği Tarifi ( Undan ) 1 çay fincanı sıvıyağ 2 yaprak beyaz lahana 1/2 havuç 1 avuç soya filizi 1/2 kabak Tuz Karabiber Soya sosu Kızartmak için sıvı yağ Yufkası için 1 bardak un Tuz Un ve tuzu karıştırın İçine azar azar 1 çay bardağı kadar su ilave edin Yumuşak bir hamur olana dek yoğurun Hamuru teflon tavaya bastırıp, ince bir tabaka yapışmasını sağlayın Bir spatulayla ters çevirip, hamurun arka tarafını da pişirin Tencereye sıvı yağ koyun Kibrit çöpü biçiminde kesilmiş havuç ve lahanayı sote edin Temizlenmiş karides, kibrit çöpü gibi kesilmiş kabak ve soya filizini koyun Tuz, karabiber ve soya sosu ekleyin Ocaktan indirip, soğumaya bırakın Yufkaların içine harcı koyun Rulo şeklinde sarın Kızgın yağda kızartın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|