Pirzola Rostosu Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pirzola Rostosu Tarifi



Pirzola Rostosu Tarifi

1 kilo koyun pirzola
1 yemek kaşığı margarin
Biraz tuz ve biber
1 yemek kaşığı domates salçası veya rendelenmiş 2 büyük domates

Kasap tarafından hazırlanan pirzolaları birbirinden ayırmayıp bütün olarak alın İki ucunu birbirine bağlayın Pirzolaya taç şekli verin Derin bir tencereye yağı, sulandırılmış salçayı veya rendelenmiş domatesleri koyun Her ikisini de suyunu çekip sadece yağı ile kalıncaya kadar kaynatın Sonra pirzolayı koyun 1 bardak su ilave edin Et suyunu kısmen çekinceye kadar pişirin Sonra az suyu ile birlikte tepsiye alın Ara sıra kendi suyu ile ıslatılarak orta hararetli fırında kızartın Pişen pirzolanın seklini hiç bozmadan servis tabağına alın ve arzu ettiğiniz susuz pişirilmiş mevsim sebzeleri ile birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.