![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 ÖğütYAŞLI HOROZDAN 19 ÖĞÜT 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11 ![]() ![]() 12 ![]() ![]() ![]() ![]() 13 ![]() 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 ![]() 16 ![]() ![]() 17 ![]() ![]() 18 ![]() ![]() 19 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 ÖğütGüzel öğütler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 Öğütyesim434´isimli üyeden Alıntı 5 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 ![]() Özellikle bunlara bayıldım |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 Öğüt)))))))))) benimde ilgimi cekti bende paylastimm )))))))))))) yoksa bu bölum bana uzak bir bölum |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 ÖğütBenim de arada katılmadıklarım var ama genel olarak olay mükemmel anlatılmış Bizi bu konularda engin bilgi sahibi yapan bu yazı için REP+ |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 Öğütbenimde hosuma gitti yaşlı horozun sözleri ilgimi çekti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 Öğütyesim sen var yaaaaa sennnnnnnnnnn |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 Öğütilayda´isimli üyeden Alıntı 18 ![]() ![]() Tuttum bu çümleyi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 ÖğütBaya gündem oluşmuş konu hakkında alıntı yapmadım gerekli yerler alınmış zaten |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 Öğüt)) aylar sonra yine okumak kismet oldu |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 ÖğütKendi adıma okumamakla birşey kaybetmezdim,okumakla birşey kazanmadığım gibi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 Öğütheee ya işte şöleee gerçekçi bir yazı okudum ya ![]() Yakisikli prensi bulmanin yolu, bir suru cirkin kurbaga opmekten gecer ![]() Arkadasini sev, ama esine yakalanma ! Bir erkek her kadinla mutlu olabilir, yeter ki asik olmasin ![]() diğerleri bariz şeyler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşlı Horozdan 19 Öğüt |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşlı Horozdan 19 ÖğütÖğütler süpermiş Ben bunlara daha çok güldüm ama kimi yerlerde doğru valla |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|