![]() |
Güzide Bir İnsana Emanet Edilmiş Başörtüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzide Bir İnsana Emanet Edilmiş Başörtümgüzide bir insana emanet edilmiş Başörtüm ![]() ![]() Güzel bir hazine, güzide bir insana emanet edilmiş ![]() Güzide insandan güzel hazinenin saklanması istenmiş ![]() Güzel hazine güzide insanın en değerli varlığı olan başında taşıdığı her bir saçın tekbir tanesinin uçlarıymış ![]() ![]() ![]() Bu paha biçilmez, eşsiz hazinenin sahibi olan güzide insan ise ; Şu an kendisine çocuk gözüyle bakılan, geleceğin anası, Ama : İstanbul’u fetheden kumandanları bu dünyaya getiren ana ! Kendisinden ufak gördüğü bütün kardeşlerin ablası, Ama : Nice sultan, nice padişahları yetiştiren abla ! Belki de yaşlı bir ninemiz ? Ama sırtındaki hırkasını başörtüsüne el uzanmasın diye çektiği kağnıdaki mermilere saran Fatma ninemiz ! Ey güzide insan ! Sendeki kutlu emaneti , o güzel hazineyi ben sana bir iki kelime ile nasıl ifade ederim ? O kutlu emanetin sahibi güzide insan sensin ! Sen gül peygamberimizi karnında taşıyan hz ![]() Sen hz ![]() ![]() Sen dünün ufağı, bugünün ablası, yarının anası, Ama daha önemlisi gönül hazinelerinde saklı olan incilerin sahibi güzide insan sensin ! Bırak bez diye nitelendirdikleri başörtünle istihza etsinler, Ama gönül hazinenle asla ! Bırak sendeki o güzel hazineyi açmak için zor kullansınlar, Ama gönlünü onlara açma asla ! Bırak başörtüsü bahanesi ile diplomana mani olsunlar, Ama unutma sana diplomanı Allah cc ![]() Bırak sendeki hazinenin değerini bilmeyen insanlar bu dünyada saltanatını sürsünler, Ama unutma senin saltanatın öbür dünyadadır ! Süreceğin saltanatın için savaş vermelisin ve asla mağlup olmamalısın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|