Çıldırtan Espriler |
07-23-2007 | #1 |
fatih_k
|
Çıldırtan EsprilerÇıldırtan Espiriler Çıldırtan Espiriler (Arkadaşınıza Yapın Gıcık Olsun) *Dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan'ın alnı sonunda ensesine ulaştı *Bak Barbie'ciğim,sen daha TOY sun *Türkiye'de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor *Tüh! Amortiyi tek rakamla kaçırdım yine *Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım *Suçlu ayağa kalk!Çocuklu bayana yer ver! *Daha son kullanma tarihine çok var, Yavaş iç şu meyve suyunu *Ödümü patlattın 80 yıla kadar ölürsem sebebi sensin *Her hakkı saklıymış Bende de bunca Hakkı nerede diyordum *Maaş 250 milyon mu? Aaa başlarım böyle işe haa *Atı alan Üsküdar'ı geçti Biz takibe devam ediyorum merkez Tamam! *Şu çocuğu doğuramadım yaaa!İçimde kaldı *Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der Ondan sonra "Konuşan kedi" olarak çok meşhur olur *Kızımı ne doktorlar, ne mühendisler istedi Bizde baktık evde kalacak,size verelim dedik, berber bey oğlum! *Çorbamdan kıl çıktı Beni kimle aldatıyosunuz garson bey? *Beni deniz tutar, Ali tutar, Cem tutae Severler beni *Bayram değil, seyran değil Allah Alah! Bir türlü çıkartamadım sizi *Hava korsanı uçağı kaçıracaktı,yapamadı Çünkü; uçağı kaçırdı *Çingeneler Amerikayı nasıl okur? ABE DE *Rüyalar da hormonlu artık, akşam aksakallı nine gördüm *Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ülkemizi etkisi altına aldı Yok abi, Avrupa bizi sevmiyor işte, kabul edelim artık! *Uzun lafın kısası : UL *Oyunu ayakta alkışladım Ay yok şekerim, oturacak yer yoktu *Cinayet masası, idam sehpası, elektrikli sandalye, ölüm döşeği Bu ev pek tekin değil hanım Yürü gidelim *Zencinin biri denize düşerse ne olur? Tabii ki ıslanır *Dün kazı kazandan kaz kazandım ) *Yumurtanı sahanda mı yersin? Yoksa deplasmanda mı? *Alfabe artık 28 harf, "O" şimdi asker! (Ultra ultra İğrenç) *Ağrı kesicin varda, Erciyes kesicin var mı? *Volkswagen Pass-at , Şahsi oynama ! *Oğlum Geldin mi? Hayır, daha gelmedim! *1 , 2 , 3 TIP! Hayır!?! 1, 2, 3 Mühendislik ! *Hakan Şükür sahada sakatlanmış Kim taşımış? Hakan Taşıyan *Sigaraya ayrı, içkiye ayrı paramı veriyorsun Tütün kolonyası iç *Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım mark *Kadın hakkı diye bir şey yokur Çünkü Hakkı erkek ismidir *Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar *Kendim için bir şey istiyorsam namerdin Allah'ım anneme güzel bir gelin nasip et!! Aminnnnnn *Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! *Geçen gün bir taksi çevirdim, hala dönüyor! *Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? Blue Jean *Sen kimi kandırıyorsun, bu söylediklerine kim inanir? Kadir İnanır *Kitabım evde kaldı Aaa ben kitabını evli sanıyordum! *Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır *Seven unutmaz, eight unutur *İyi ki Italya'da doğmamışız! Neden? Çünkü İtalyan'ca bilmiyoruz! *Sizin araba ne malı? Alman malı! Bizimki de klimalı! *Yangın dolabını açarsan ne olur? Yang kızar *Adamın biri yarın ölücem demış Yarmışlar hakkaten ölmüş *İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır *Köfteyle möfte arasında ne fark vardır? Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan *Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci *Fransızların nesi ek******? "Fran"ları tabii ki! *Çok iyi göbek atan kazana ne denir? İyi oynayan kazansın! *Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz *Yerin kulağı war benim de kulağım war Ben yer miyim? Hayır yemem *Bir adam karısını dövüyormuş, kapı calmış karısını dövmeye bırakmış, neden? Eşek sudan gelmiş *Tomi'nin annesi kimdir? Anatomi *Adam bilgisayar başında uyuyakalmış Ertesi gün nezle olmuş Neden? Windows açık kalmış |
07-26-2007 | #3 |
karabocek
|
ben güldüm vallahi bende mi bi anormallik var :D
07-26-2007 | #5 |
tatia27
|
akşam akşam güldürdün beni allahta seni güldürsün emegine saglık
|