![]() |
Bu Can Ölümüne Hasret Sana.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Can Ölümüne Hasret Sana..![]() "Bu gece canım yalnız kalmak istiyor, Herkesden uzak, her sözden, gözden uzak ![]() ![]() ![]() Kimseyi istemiyorum şu beni hiç terk etmeyen yalnızlığımın yanına ![]() ![]() ![]() Bu gece ve her gece sus pus olmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Şu koskoca evrende, şu sonsuz karanlıkta attığım sessiz çığlıklara hiç bir kulak şahit olmasın ![]() ![]() ![]() Uzaklara döndürüp gözbebeklerimi, boş düşüncelere dalıp, öylece kalmak ![]() ![]() ![]() Hiç konuşmadan, Hiç duymadan, Hiç görünmeden ![]() ![]() ![]() "Böyle değildim ben sensizliği bilmeden, Bu garip huylar senden yadigar ![]() ![]() ![]() Bu garip halim, Bu tutarsızlığım, Bu zaman tutmazlığım, Bu hırçınlığım, Bu yalnızlığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ne varsa gönlümde sen aldın götürdün yar, Bu hüzün bana senden yadigar ![]() ![]() ![]() Ne bıraktın bana bu garip halden başka? ![]() ![]() Sen sadece canımı değil, koskoca Ben'i götürdün benden ![]() ![]() ![]() Geride bıraktığın koyu karanlık bir hüzün ![]() ![]() ![]() Sonu gelmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sen vardın bende, birde ben ![]() ![]() ![]() Sen kendini aldın gittin ![]() ![]() ![]() Ben kalırım sandım, oysa çoktan sana dolanmışım ![]() ![]() ![]() Sürüklenip gittim, farketmeden çekip götürdün ![]() ![]() ![]() "İçimde ağlayan bir çocuk bıraktın yar, Bu acı bana senden yadigar ![]() ![]() ![]() İşte kalan bu ![]() ![]() ![]() Ağlayan, sızlayan küçük bir çocuk ![]() ![]() ![]() Ama bitti, artık gözyaşı birikmiyor gözpınarlarımda ![]() ![]() ![]() Bu acı artık sadece yüreğimde ve gözlerimde değil ![]() ![]() ![]() Bütün bedenimde ![]() ![]() ![]() Tek bir yanım yok acıyan ![]() ![]() ![]() Baştan aşağıya acıyorum ![]() ![]() ![]() Ama hissetmiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Can Ölümüne Hasret Sana.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Can Ölümüne Hasret Sana..Kimseyi istemiyorum şu beni hiç terk etmeyen yalnızlığımın yanına ![]() ![]() ![]() Bu gece ve her gece sus pus olmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Şu koskoca evrende, şu sonsuz karanlıkta attığım sessiz çığlıklara hiç bir kulak şahit olmasın ![]() ![]() ![]() Uzaklara döndürüp gözbebeklerimi, boş düşüncelere dalıp, öylece kalmak ![]() ![]() ![]() Hiç konuşmadan, Hiç duymadan, Hiç görünmeden ![]() ![]() ![]() [size="3">"][/size] |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|