Anne Kalbi |
07-22-2007 | #1 |
virüs
|
Anne KalbiDelikanlı, katı yürekli bir kızı sevmiş ve onunla evlenmek istemişti Ancak kız, korkunç bir şart ileri sürerek: - Senin sevgini ölçmek istiyorum, dedi Bunun için de köpeğime yedirmek üzere bana annenin kalbini getireceksin Delikanlı, tüyler ürperten bu teklif karşısında ne yapacağını şaşırmış ve uzun bir tereddütten sonra hislerine mağlup olup annesini öldürmeye karar vermişti Annesi, belki de durumu farkettiği icin oğluna fazla direnmedi Ve cocuk, annesini öldürerek kalbini bir mendile koydu Delikanlı , kızın isteğini yerine getirmiş olmanın heyecanıyla yolda koşarken, ayağı bir taşa takıldı Kendisi bir tarafa, mendil icindeki kalp bir tarafa fırladı Canının acısından, ağzından ister istemez "Ah anacığım!" sözleri döküldüğünde annesinin tozlara bulanan ve hala soğumamış olan kalbinden bir ses yükseldi: - Canım yavrum, bir yerin acıdı mı? |
07-22-2007 | #2 |
Ergenekon
|
anne kalbini ve evlat sevgisini en iyi anlatan hikayenin değişik bir versiyonu çok iyi uyarlanmış, hikayenin orijinalinde; kız, çocuktan annesini öldürmesini ister, çocuk annesini bıçaklarken bıçak kayıp eli kesilince " ah anam" diye inler ve anne finaldeki sözü söyler bu uyarlama da harika olmuş eline sağlık, yarının duasını anneler için yaptım, "her gün bir dua" bölümünde okursan sevinirim Teşekkürler |
07-22-2007 | #4 |
pesimistt
|
çok güzeL anne kaLbi işte anne oLmadan anLayamazsınki :S
Görünüm Modları |
|