![]() |
Kek - Pasta Yaparken |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kek - Pasta YaparkenKek - Pasta Yaparken Kek yaparken karıştırmak için kullandığınız kaşığa hamur yapışmasını istemiyorsanız, kaşığı kullanmadan önce süte batırın ![]() ![]() Pişen keki kalıbından çıkartmakta zorluk çekiyorsanız, keki dökmeden önce kalıbın içine yağlı kağıt döşeyin ![]() ![]() Genellikle pasta ve börek yaparken yumurtanın sarısını ayrı kullanmanız gerekir ![]() ![]() Pastalara kattığınız fındık, ceviz, v ![]() ![]() ![]() ![]() Pastaların üstüne koyduğunuz muz, elma, armut gibi meyvelerin kararmaması için, meyveleri limonlu suya batırıp kullanın ![]() Pandispanya veya kek kalıplarına boşaltmadan önce kalıpların içine yağlı kağıt koyarsanız kekleriniz yapışmaz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|