Beni Seviyormusun.....? |
07-19-2007 | #1 |
bbk
|
Beni Seviyormusun.....?kadın adamı cok seviyordu yemyeşil ovalarını verdi adama yasam fışkıran beni seviyormusun? evet dedi adam günesini ayını verdi kadın yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına beni seviyormusun? tabi,dedi adam kadın cagladı gürül gürül akan pınarını verdi adama beni seviyormusun? elbette dedi adam kadın baglandı yasam ipini verdi adama bir oldular tek oldular adamla beni seviyormusun? biliyorsun dedi adam kadın daglarını verdi adama tırmandılar doruklara beni seviyormusun? aşagılara baktı adam zirveden başkalarını gördü sustu adam agladı kadın gözyasını verdi adama almadı adam kadın ONURUNU verdi adama şaşırdı adam!!! sordu yine usulca kadın beni seviyormusun? ONUDA SEVİYORUM SENİ DE DEDİ ADAM sustu kadın! verecek birseyi kalmadıgında senin yüregine ihtiyacım var dedi adam! başkasını sevebilmek için cıkarıp yüregini verdi kadın korktu adam!!!!!! beni seviyormusun? dedi adam sesi yoktu kadının söyleyemezdi gözleri yoktu kadının aglayamazdı kalbi yoktu kadının sevemezdi onuru yoktu kadının YAŞAYAMAZDI
Görünüm Modları |
|