Ana-Oğul Dialoglarından Seçmeler:) |
06-09-2007 | #1 |
angelesdream
|
Ana-Oğul Dialoglarından Seçmeler:)siz ne yapıyorsunuz orda öyle -şeyyy ben pul koleksiyonunu gösteriyordum kız arkadaşıma da -ama yanlış sayfayı çeviriyorsun -olmadı mı -defooooollll -allah kahretsin seni, bu ne vaziyet -ne vaziyet mi? ha ders çalışıyoruz biz vaziyet ders -ne dersi bu kahrolasıca -anatomi,anatomi örtmen yarın sınav yapacakta -hayvan herif sen tıp okuyorsunda benim haberim mi yok -anatomi bizdede var ki -hayvan herif ne anatomisi, sen ameliyata geçmişsin -iyide anne artık dersler çok ileri düzeyde -lan salak sen okuldan atılalı on sene oldu -bu ne hal? sizin giysileriniz nerde -şey anne çıkartık -kör olasıca bende görüyorum, kör değilim heralde -niye çıplaksınız -ha şey onu mu soruyorsun? yağmurdan ıslandıkta -yağmur? bu havada! hemde evin içine -ben sana demiştim değilmi bizim ev olmaz diye -sen ne yapıyorsun benim yatak odamda? kapıyı aç çabuk -bişey yapmıyorum -aç kapıyı kız sesleri geliyor ordan -bi beş dakka dur be anne -lan babası kılıklı, çabuk çıkın dışarı -ya anne yedik sanki yatağınızı, yürü kız size gidelim -allah belanı versin, kaçma lan gel buraya -oğlum bu kim -şey anne arkadaşım -peki bu ne vaziyet -şey anne biz okul güreş takımındayızda, antraman yapıyorduk -defooolll |
06-09-2007 | #2 |
black_R-O-S-E
|
hahaha çok komik yaaa eline saalık
Görünüm Modları |
|