![]() |
Sınav Sorularına Verilen Cevaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sınav Sorularına Verilen CevaplarSınav sorularına verilen cevaplar Sınavlarda Verilmiş Süper Cevaplar: Çılgın felsefe hocası 100 puanlık tek soruyu yanındaki sandalyeyi göstererek sorar: - bana bu sandalyenin var olmadığını kanıtlayın! 100 puan alan tek ki$inin cevabi ise sadece şudur: - Hangi sandalye ****************** İlkokul 3 ![]() Soru: Ormanların faydalarını sayınız ![]() Cevap: Ormanların faydaları saymakla bitmez ![]() Sonuç: Tam not ****************** Din hocası hz ![]() ![]() ![]() Hani kitapta geçen özlü sözler tarzında, yanıtlardan biri söyleymiş hz ![]() hz ![]() ******************* seviye: üniversite ders: eğitim felsefesi sınav: bütünleme sınav şu sorudan ibarettir: - bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız ![]() yanlız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci dersin içeriğini hiç bilmemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() soru 1: İlk milli eğitim bakanımız kimdir? cevap: hasan ali yücel soru 2: hasan ali yücel kimdir cevap:ilk milli eğitim bakanımızdır ![]() işlem tamamlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ********************* soru; Ahmet Haşim in en ünlü eserlerinin toplandığı eserin adı nedir cevap; best of ahmet haşim ************ deprem sırasında ortaya çıkan enerjiye ______ ______ denir ![]() doğru cevap depremin magnitüdü dür, fakat zeki bir arkadaşımız: helal olsun yanıtıyla okulda efsane olmayı başarmıştır ![]() ****************** aşagıdaki konulara kısa ve etkili bir de değinen bir yazı yazın ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() cevap: Allahım! hamileyim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sınav Sorularına Verilen Cevaplar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sınav Sorularına Verilen Cevaplardahi çocukların yazılı kağıtları Yukarıdaki şiirin ölçüsü nedir? Cevap: Yaklaşık dokuz santimetredir ![]() * Kimlere zekat verilmez? Cevap: Şeytana ![]() * Demokrasilerde kuvvetler ayrılığı kaça ayrılır? Cevap: Üçe ![]() ![]() * Mondros'u açıklayınız ![]() Cevap: Mondros kimdir bilmiyor (8) * İneğin midesi kaç bölümdür? Cevap: İki oda, bir salon, bir mutfak (Ortaokul 1) * Servet-i Fünun edebiyatı hangi edebi akımlardan etkilenmiştir? Cevap: Elektrik akımından (Lise 3) * Üremeyi açıklayınız ![]() Cevap: Anne ve babanın gece yaptığı işe üreme denir ![]() * Canlıların ortak özellikleri nelerdir? Cevap: Yol, su, camii, mezarlık ![]() * Orta Asya'dan göçün sebepleri nelerdir? Cevap: Elektirik kesintisi (6) * Türkiye'nin geçitlerini yazınız ![]() Cevap: Altgeçit, Üst geçit, yaya geçidi (7) * Kanuni Fransa'ya neden kapitülasyon tanımıştır? Cevap: Bir kadına yardım etmek için (İlkokul) * Güneydoğu Anadolu bölgesinde petrol nerelerden çıkartılır? Cevap: Petrol, Raman ve Gazman'dan çıkartılır ![]() * İzmir'i kim işgal etti? Cevap: Gazeteci Hasan Tahsin (Orta3) * Ailenin reisi kimdir? Cevap: Anam (İlkokul3) * Koşma nedir? Cevap: Yürümenin hızlı şekline koşma denir ![]() * Canlıların en küçüğüne ne ad verilir? Cevap: Bebek * Kasabayı kim yönetir? Cevap: Şerif ve adamları (İlkokul5) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|