![]() |
Profösör - Öğrenci |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Profösör - ÖğrenciÜniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip Üniversite Profesörünün oturduğu masaya oturmuş ![]() Profesör kaşlarını çatarak : " Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz!" Öğrenci : "O zaman ben uçuyorum ![]() ![]() ![]() Profesör cevaba çok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavını başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış ![]() Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış ![]() Profesör öğrenciye : Sana son bir soru soracağım, demiş ![]() Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayal et, birinde akıl var, diğerinde ise para var ![]() Öğrenci: "Para olan çuvalı seçerdim ![]() ![]() ![]() Profesör: "Ben akıl olan çuvalı seçerdim ![]() ![]() ![]() Öğrenci: "Normal ! Kimde ne eksikse onu seçer ![]() ![]() ![]() Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine, "Öküz" yazmış ![]() ![]() Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış : "Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|