![]() |
Sen Benim Can Damarımsın, Canım Annem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Benim Can Damarımsın, Canım AnnemSen Benim Can Damarımsın, Canım Annem Hakkında Sen Benim Can Damarımsın, Canım Annem ne olur gitme ![]() ![]() ![]() ![]() her geçen gün ben bunun yokluğuna nasıl alışcam yaa şeklinde düşüncelere daldığım her gece allahım nolur ölmesin die dua ettiğim kadin herşeyimi anlatabildiğim arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() var oldugu sürece aklımıza gelmeyen, gecenin bir vakti seni seviyorum, iyi uykular miniğim mesajıyla insanı gözyaşlarına boğan, sarılmak için can attıgım insan ![]() ![]() ![]() dünyanın en güzel kokan varlığıdır anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çocuk doğduğunda bir anne doğar demişti bir zamanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dünya üzerinde benim için ölene dek ağlayabilecek tek insan ![]() ![]() ![]() kendisinden önce ölmeyi dilediğim bir kaç varlığın başında gelen insan ![]() sahip olup da canımdan çok değer verdiğim tek şey ![]() ![]() ![]() uykumdan uyandığımda attığım çığlığa kiyamayan, kaninin alyuvarinin akyuvarinin beni ben yapan katığıyla doyuran,hic gormedigim bebekliğimin,ilk kesilen tirnağımın,zaptedilmeyen ağlamalarimin en yakin şahidi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mukemmel iki gözle birsey beklemeden bakan, tatminini yuzundeki gulumsemeyle gosteren tek kadin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bana bir kez değil sayısız kereler hayat veren kişi ![]() ![]() ![]() hiç bir zaman terketmiyeceğim her daim yanında olacağım benim için kendi hayatını ortaya koymuş ve şu anki durumundan kat kat fazlasını hakeden beni doğuran insan ![]() ![]() ![]() en kızgın olduğumda bile sarılıp, çocukluğumdan beridir ezberlediğim o kokusunu içime çektiğimde sakinlestiğim kişi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir bakışından birşeylerin ters gittiğini anlayan, en ufak bir sıkıntınızı tek kelimeye gerek duymadan hisseden, sizi dünyada karsılıksız ve en büyük sevgiyle seven tek insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() su an hayat mücadelesi veren, CAN DAMARIM ![]() ![]() ![]() ![]() ANNE lütfen beni bırakma ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|