Vai MusulmaņU Pravietis Ebubukirin |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vai MusulmaņU Pravietis EbubukirinVai musulmaņu pravietis Ebubukirin Hakkında Vai musulmaņu pravietis Ebubukirin Vai musulmaņu pravietis Ebubukirin Hz Abu Bakr, pravietis atgriezās Hiram daðýndan Karþýlaþtýðýn da ar Muhammad, Pravietis (PBUH) viņam: "Messenger of Allah", sakot, ka tā "ir vairāk adýyla Kunga" (al-Alak, 96 / 1) bildirdiði vārsmas, kad mēs sākām, viņš uzreiz teica viņam: "Allah, un jūsu birliðine O ' Man ir ticība apustulis olduðuna "demiþtir Hz Hatice kurš uzskata, ka viņam ir pirmā pēc pareģis Hz Pravietis (PBUH), islams tebliðinin pirmās reizes vismaz viens ar kuru es vilcināties konuþtuysa görmüþ, bet Abu Bakr un nelokāmu þeksiz etmiþtir tam piekrīt Pat pareģis Pravietis (PBUH), "Visi cilvēki ir vienlīdzīgi ar imaný, Abu Bakr ir vienlīdzīgi ar šo koncentrāciju, viņa smago basardý imaný" Es Nopelnītās smalks analoģijas Ticot, Abu Bakr, līdz jūsu dzīves Ýslâm'a adamýþ visu esamību, visas hayýrlý uzdevumi ir saņēmuši visvairāk baþta Personas, kuras pieder pie Mekā ciltis, Abu Bakr Ýslâm'a kazandýrmaya mēģināja spēcīgu, bet vāju müþriklerin iþkencelerine pakļauti, vergi saglabāti, bagātības sasmalcina un saņemt no atbrīvoja vergu izmanto iegādi Bilal, Habbab, Lübeyne, Abu Fukayhe, Amir, Zinnire, Nahdik, Umm bunlardandýr Ubeys Viņš arī uzbruka Masjid-i uðramýþtý Sacred müþriklerin Abu Bakr, pēc ticība islāmā tebliðe tur slepenībā Viņa māte, viņa sieva Asma meita Umm Ruman un etmiþ ticību, bet Abdullah dēli, Abu Abdullah un viņa tēvs ticēt Kuhafe etmemiþlerdi vēl Osman b Affan, Sa'd b Abi Vakkas, Abdurrahman b AWF, Zubayr b AVVA, Talha b Viņš ir pirmais šādu uzaicinājumu Ubeydullah Ýslâm'a musulmaņiem Çoðalýp vajā musulmaņi pēc tam, kad pareģis, lai Müþriklerin baskýlar arttýktan Pravietis Abu Bakr un Abu Bakr, kas izklāstīti Habeþistan'a çýkmýþ söylemiþ emigrēt, bet galvenais ciltis Mekas Berkü'l-Gýmâd'da Ýbn Dugunne saglabājot viņu ar karþýlaþtýðýn da Ýbn Dugunne aldýðýný mums vajadzētu atgriezties uz Meku, un teica, kas kopā dönmüþlerdir Meku Tomēr, tā kā þartlý aizbildnībā Abu Bekir Ýbn Dugunne, açýktan açýða Abu Bakr pielūgt un turpināt, lai izplatītu, jo inancýný nosacījumiem kulta viņam, apgalvojot, nevis slepeni yapmasýný getirmediðini söylediðinde Abu Bakr, viņa protektorāta olmadýðýný vajadzībām, jau ir paudušas viņam, ka vermediðini etmiþti: "Es atkal būtu jūsu aprūpē aizbildnībā Allah pietiekami man" Tādējādi, kā nākamo trīspadsmit gadus Mekā Rasûlullah'ýn Abu Bakr, pravietis Aiþe'nin saskaņā ar stāstījumu, pravietis Abu Bakr ieradās, lai iegūtu kādu emigrācijas pasūtīt Abu Bakr viņam viņi emigrē kopā ar prieku aðlamaya baþlamýþtý (Ýbn Hiþâm, es-Tēvs, II, 485) Hz Pravieša Muhameda no Mekas uz Jeruzālemi vienā naktī, tad dzirdējis Sidretü'l Münteha'ya gittiði Ýsra un Mirac * müþrikler incidentu kā šī Ja Abu Bakr yetiþtirdikleri, "viņš doðrudur dediyse" demiþtir Abu Bakr pēc šo solījumu; ihlâslý, nekad nav meli, būtība patiesi, nav anlamýnda itikadýnda šaubām, "Sýddýk" lâkabý dota Frāzi Korāns, "O, kas ir labākais arkadaþtý" (en-Nisa, 4 / 69) varētu nosaukt Tas ir tas, "Sýddîk" un ka "pārliecināts", viņš emigrēja rīkoties maðaraya daðýndaki Sevres divatā etmiþlerdir Iepazīšanās |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|