Bedava Hikayesi |
10-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bedava HikayesiBedava Hikayesi Küçük oğlumuz annesine geldi ve ona kâğıdı uzattı Annesi ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kâğıdı okumaya başladı: Çimleri biçtiğim için 5 dolar Bu hafta odamı temizlediğim için 1 dolar Alışverişe gittiğim için 50 sent Küçük kardeşime baktığım için 25 sent Çöpü attığım için 1 dolar İyi bir karne getirdiğim için 5 dolar Bahçeyi temizlediğim için 2 dolar Toplam borç 14 dolar 75 sent Annesi umutla kendisine bakan oğlumuza baktı Eline bir kalem aldı, kâğıdın arka yüzünü çevirdi ve şunları yazdı: Seni dokuz ay karnımda taşıdım: Bedava Hasta olduğunda başını bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim: Bedava Yıllar boyu değişik nedenlerle senin için gözyaşı döktüm: Bedava Senin için geceler boyu kaygı duyup, uykusuz kaldım: Bedava Oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim: Bedava yavrum Ve bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün: Bedavadır çünkü Oğlumuz annesinin yazdıklarını okuyunca gözleri doldu Annesine baktı ve "Anneciğim, seni seviyorum" dedi Sonra annesinin elinden kalemi aldı ve kâğıda büyük harflerle şunları yazdı: "Hepsi Ödenmiştir" |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|