Pazar Fıkrası |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pazar FıkrasıTımarhanenin birinde bir gün isyan çıkmış Deliler salon gibi bir yerde toplanmış, sağı solu dağıtıyorlarmış Doktorlar filan, hiç kimse yaklaşamıyormuş; deli ya! Hastanenin başhekimi '- Bir şey yapmak lazım' demiş ve odaya dalmış, kitapları karıştırmaya başlamış Bir süre sonra çıkmış ve diğer doktorlara şöyle demiş '- Şimdi doktorlardan biri soyunup koşa koşa delilerin yanına gidecek ve 'Ben canlı bombayım' diye bağıracak, literatüre göre başaracağız!' Doktorlar kendi aralarında birini seçmişler ve çırılçıplak soymuşlar Kapıyı açmışlar ve '- Hadi şimdi!' demiş başhekim Çıplak doktor başlamış koşmaya ve bağırmaya: '- Ben canlı bombayım, ben canlı bombayım patlayacağım' Deliler bakmışlar doktora Sonra yakalayıp pencereden aşağıya atmışlar '- Eyvah!' demiş başhekim ' - Literatüre göre yeniden denememiz lazım' deyip başka bir doktoru soymuşlar ve onu da yollamışlar delilerin arasına O da çıplak bir vaziyette dalmış delilerin arasına: '- Ben canlı bombayım patlayacağım' demiş Onu da atmışlar pencereden deliler Başhekim bakmış ki olmuyor '- Ben gidiyorum!' demiş O da soyunmuş diğerleri gibi dalmış odaya Deliler bir bakmışlar! Sonra hepsi odalarına kaçışmışlar Şaşırmış tabii ki doktorlar Sonra araştırma yapmışlar onu neden pencereden atmadılar diye Delilere sormuslar: '- Diğerlerini aşağıya attınız da onu neden atmadınız?' Deliler hep birlikte cevap vermişler: '- Onun fitili kısaydı Her an patlayabilirdi' |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|