Sende Gidersen……..(Mavi Düşüme) |
10-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sende Gidersen……..(Mavi Düşüme)Sende Gidersen……(Mavi Düşüme) Sana hoş geldin demiştim kurumuş,çatlamış dudaklarımla haykıra haykıra Aslında bu gitme demenin en kocamanıydı Kocaman kollarıma sığamayacak kadar büyüktün Bir kenarından tutarım,buda yeter derim Avuçlarım düşlerime küçük geliyor Ki gözyaşlarını sığdırmaya yetiyor sadece Bol ışıklı bir kent değilim Yeşilimde yok,mavimde Adında saklı turkuazları okurum sana,yetmez mi? Yada çocukluğumun sadeliğinde saklı renkli misketleri Seni durduracak bahanem yok heybemde Ama yinede gitme derim Ben bildiğim tüm hoş geldinleri böyle söylerim Hoşça kalına hoş kalamam Yıkılırım,martılar deniz diplerine iner Balıkçılar kendi oltalarına takılır,kanarlar Uçurtmalar vurulur,rüzgara küserler Çocuklar elma şekerlerini düşürürler yerlere,yüzleri asılır Gökyüzü yasaklanır,bulutlar susar,yıldızlar intihar eder Gitme; Hoşça kalına hoş bakamam Ben vagonlara ray olurum Param parça dağılırım Sağır olurum,duyamam kimseleri Gülüme su veremem,boynu bükülür Zaman da küser,çekilir rıhtımda Ülserimde azar,tabipler ölür Gitme; sevdiğin kokun var üzerimde Giydiğim pantolon şalvar gibi durmuyor Lal berberede gittim,sakallarımı kestim Ayakkabımı boyadım Saçlarımı taradım Ha birazda yakışıklı oldum Belki seversin,kimbilir İkinci el Gülümsemeleri biriktirdim Gitme işte; Sana hoş geldin demiştimya Gelen bir sendin zaten Sende gidersen…………… 12092007 İhsan Bozkuş |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|