Bİr Sevda Şarkısı Kaldı Dudaklarımda.. |
06-03-2007 | #1 |
angelesdream
|
Bİr Sevda Şarkısı Kaldı Dudaklarımda..Hayat içinde olduğum her şeyi yutmuş bir şekilde ilerliyor bu gece
Gece çıldırtan boşluğunun aksine ağır, hantal ve damla bile denmeyecek kadar küçük zerreler halinde Şimdi masamda kül tabağının içinde unutulmuş bir sigara görünce, kimden döndüğümü biliyorum Benliğimin çatırdadığını duyar gibi oluyorum Kaç gece öncesine dönsem , kaç ömür önceye gitsem, kaç kişiyi sevip, kaç kişiyi öldürüp, yine kendimizi oynamaya çalışsam Rüyalarım ellerimin arasından akıp giderken kendimi sorguluyorum Öfkeyle savaşlarımın açtığı yaralara düşüp, boğuluyorum Kaç kadeh erimekten sonra akmayı bırakırsın damarlarımdan, bir günde tüketilmiş kaç paket hayat seni unutturacak gözler verir başıma Boşluğa bakarak dinliyorsun sözlerimi, boşluğa kuruyorsun cümlelerini Yorulunca odamın tütsü nefesi soluklanacak düşlerin kapılarını aralardım, hele bir de gece çökünce umutlara karanlığa mumlar yakar ufaktan damlardım yorgun göz kapaklarımdan Ben böyle damla damla uzaklaşıyorum kendimden, konuşmaya çalıştığım dudaklarıma ilişen sessizliğim içimde fırtınalara dönüşüyor Sevemediğim her yanım uçurumlardan atlıyor Boğuluyorum eriyorum Soğuk havalarda sevdamın gülücüklerine konuyorum bütün korkularımla Sıcak kollarım şefkatine muhtaç yanını öldürdüğüm halde, kıyılarıma düştüğünden beri uyandıramıyorum karaya vurmuş cesedini Teneffüslere çıkaramıyorum kalbimin nefessiz titremelerini Üşüyor ellerim, sen ellerimi tutarken kavuracağını sandığım sıcaklığına rağmen çok çabuk silindi sıcaklığın avuçlarımdan Terkedilmen yüzünü, çığlıklarınsa ruhunu parçalıyordu Tırnaklarınla sıkıyordun yüreğini, ömrün yavaş yavaş çürüyordu Her sabah sever gibi yapsam da hayatı, anlamını çürütmüşsün bir kere tutunduklarımın Yağmurlara tutuldu düşlerimiz,zor yollarda ıslandı gülüşlerimiz Kitaplara şiir olduk belki biz Bir şiir yazamadık bu yürekte Bir şiiri yazamadık seninle Her günahtan uzakta,masalvari bir şiir Bir sevda şarkısı kaldı dudaklarımda Ömrüm yeterse birgün mutlaka bir cümle daha kuracağım sevdalara Polat Şimşek |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|